Akti Imperial Resort

Ixia, Hellas

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Heis
 • Trimrom
 • Internett
 • Medical
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 0mm
 • Avstand sentrum: Ca 1 km till Ixia, ca 3,5 km till Rhodos stadm

Antall

 • Antall etasjer: 9
 • Antall rum: 707

Andre

 • Built year: 1968, renovert 2017
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: Cirka 30 minuter
 • Basseng: 4

Om hotellet

Perfekt beliggenhet og All Inclusive døgnet rundt
Akti Imperial ligger virkelig perfekt til, nære stranden og med tilhørende vakker utsikt over havet. Her kan du flyte rundt i en av bassengene i det store, fine bassengområdet eller nyte av feriestemningen på en av de herlige terrassene med vakker utsikt over basseng og hav.

På hotellet finnes det godt med fasiliteter og aktiviteter som passer både par og familier. Du kan blant annet bli med på et stort tilbud av sportsfasiliteter, et fint spa med tilhørende treningssenter, kveldsshow, leker og aktiviteter, barneklubb, minidisko, escape room og 7D-kino.

Et stort utvalg All Inclusive-program inngår døgnet rundt, og det finnes flere ulike restauranter og barer som serverer buffeer, lokale og internasjonale drikker, snacks, desserter og selvsagt is.

Du bor i lyse og moderne rom, i de fleste tilfeller med en herlig utsikt over det blå Egeiske havet. Akti Imperial tilbyr nærhet til både Ixia og pulserende Rhodos by – perfekt for utflukter.

Dette hotellet er et av Nazars herlige kvalitetshotell hvor du får mye for pengene, og er derfor en del av vår Holiday Collection.

To bassengområder nære stranden
Når du bor på Akti Imperial har du et hav av bademuligheter. Det store bassengområde, hvor det er to store basseng er hjertet av hotellet, hvor det råder en hyggelig feriestemning.Det ene bassenget har to nivåer og her er i løpet av dagen flere aktiviteter, og så er det et basseng, hvor stemningen er mer avslappet og rolig. Det er også et barnebasseng med minisklie, hvor de minste kan leke, samt et innensdørsbasseng.  

Fra bassengområdet til stranden går det en privat tunnel under veien, sånn at du raskt og sikkert kan ta deg fram og tilbake. Stranden består av sand blandet med stener, her kan du ta deilige dukkerter i det fine turkise vannet. Det kan godt hende det er en del vind på stranden, men ofte er det bare deilig med vindpust i sommervarmen. 

Rundt bassengområdene og på stranden finnes det solsenger og parasoller som står til fri disposisjon.

Basseng- og strandhåndklær finnes til utlån kostnadsfritt.

Generøst All Inclusive-program døgnet rundt
Når du bor på Akti Imperial inngår All Inclusive, som gir deg mulighet å nyte maksimalt av ferien uten å bekymre deg for matkostnader – alt er allerede betalt for hjemmefra! Og det er også på Akti Imperial 24 timers All Inclusive, så også ut på de sene timer har du mulighet å nyte godt av det store tilbudet av både mat og drikkevarer. Hovedmåltidene serveres i hovedrestaurantene og består av buffeer med både greske spesialiteter og internasjonale klassikere, og visse retter tilberedes ved show cooking-stasjoner i restauranten.

Begge bassengene har hver sin restaurant med tilhørende bar som har åpent store delen av dagen og kvelden. Her serveres snacks og frukt under dagen, dessuten inngår is døgnet rundt! For natteravnene finnes dessuten en nattrestaurant som serverer drikke og enklere retter på natten.

Lokale og en del internasjonal drikke er inkludert i All Inclusive-programmet, her er det også blant annet et omfattende drinkmeny med festlige og vellsmakende drinker. 

I Akti Imperials store All Inclusive-program finnes det fire temarestauranter: gresk, italiensk, gresk fisk- og skalldyr, samt, asiatisk fisk og skalldyr kombinert med sushi. Her får man som regel tilbud om å smaksprøver. Et besøk på hver restaurant inngår kostnadsfritt, så lenge det finnes plass, hver uke, bare husk å bestille i god tid.

Mot betaling

Visse internasjonale drikker.

Rist løs på minidisko
De har naturligvis også tenkt på barna på Akti Imperial. I den internasjonale barneklubben og ungdomsklubben arrangeres det gøyale leker og både kreative og fysiske aktiviteter som for eksempel ansiktsmaling, skattejakt, greske leksjoner, quizzer og barne yoga. Om kvelden vises det film og de kan også leke på hotellets lekeplass. Det er også et spillrom med forskjellige elektroniske spill, bordfotball og air hockey. 

Mot betaling

Alle spill og aktiviteter i spillehallen.

Delta i aktivitetene
Aktivitetsguidene på Akti Imperial arrangerer leker og aktiviteter i og rundt bassenget, som for eksempel vannleker og aerobics. De fleste kvelder arrangeres det også ulike kveldsshow, blant annet kabaré i amfiteateret, live musikk i noen av barene eller Gresk aften med liveband og dansere.

Om du vil finne på aktiviteter på egen hånd kan du velge mellom tennis, basket, beachvolleyball, bueskyting, biljard, bordtennis, escape room, 7D-kino og eller ulike vannsporter på stranden.  Det er kostnadsfri WiFi på rommene og på hotellområdet, men ikke på stranden

Vil du heller satse på fred og ro kan du begi deg til spaavdelingen og nyte de herlige fasilitetene, og kanskje belønne deg selv litt ekstra med en avslappende behandling. Her finnes det også et treningsstudio, for deg som vil holde i gang treningen under ferien.

Akti Imperial har den beste beliggenheten midt i Ixia, bare fem minutter fra Rhodos by. Både Ixia og Rhodos by tilbyr shopping, restauranter og deilig feriestemning – så du som vil utforske Rhodos i løpet av ferien, har gode muligheter til det her.

Mot betaling

Behandlinger i spaet, biljard, vannsportsaktiviteter, escape room, 7D-kino.

Lyse og moderne rom
På Akti Imperial bor du i moderne og friske rom. Alle rom har kostnadsfritt wifi, balkong, klimaanlegg, minisafe, tv, vannkoker med kaffe og te samt flisegulv. Minibaren fylles opp hver dag med både vin, øl, brus og vann, helt All Inclusive. På badet finnes dusjkabinett og hårføner.

Dobbeltrom, 2-3 personer
Dobbeltrommet er på cirka 25 m² og her finnes to ordentlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 80x195 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og det er mulig å få én barnepris. Du kan velge mellom hageutsikt, delvis havutsikt (Seaside) og havutsikt, de to sistnevnte mot et tillegg. Rommet (med valgfri utsikt) kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familiesuite anneks, 3-5 personer
Familiesuite anneks ligger i et anneksbygg i direkte forbindelse med resten av hotellet. Alle rommene i anneksbygget har utsikt mot land. Familiesuiten er ca. 48 m² og begge har soverom og stue. I Soverommet finnes det to sengeplasser, mens det i stuen finnes tre sovesofaer, som måler 80x195 cm. Det kreves minst tre fullt betalende, her kan det maks bo fem personer og det er mulig å få to barnepriser.

Badstue og behandlinger
Du som vil ha ekstra mye ro og fred for en stund, kan besøke Akti Imperials spaanlegg. Her finner du innendørsbasseng, badstue, jacuzzi og dampbad som kan besøkes gratis. Mot betaling kan du også nyte av herlige behandlinger, som oppmykende massage, om du vil unne deg det lille ekstra.

Mot betaling

Behandlinger i spaet.

Viktig å vite før du bestiller din ferie
Innendørsbassenget er oppvarmet fra 03/04 - 31/10/2020.Det kan være en del vind på stranda, ofte er det deilig i varmen, men det gjør også at det kan være en del bølger i havet. 

Bærekraft og grønne initiativ
Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Akti Imperial gjør de blant annet følgende initiativ:

• Filtrering og gjenbruk av bassengvannet

• De har magnetiske nøkkelkort til alle rom, som gjør at elektrisiteten slås av når gjestene forlater rommet

• Solcellepaneler som brukes til å varme vannet på hotellet

• Sugerør og kopper er laget av biologisk nedbrytbart papir

• De utdanner sitt personale for å øke bevisstheten om energi- og vannbesparelse, og personalet kan føre dette videre til gjestene

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider