Hotel Coronado Thalasso & SPA

Paguera, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Flyplass Mallorca (PMI): 36.5 km (31 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger ca. 1,5 km eller 10 minutters gange fra Paguera. Der vil gjestene finne restauranter, barer, natteliv, forbindelser til offentlig transport, busstasjonen og shoppingmuligheter. Det er bare 30 minutter fra flyplassen (Son Sant Joan flyplass, Palma Mallorca), og 20 minutter fra hovedbyen Palma de Mallorca.

139 røykfrie rom ligger på 5 etasjer og kan nås med heis. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Fasiliteter inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Andre fasiliteter inkluderer et TV-rom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, romservice, en vaskeritjeneste, en myntoperert vaskeri, en sidetjeneste og en hotelllege. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel, vil sette pris på sykkelutleie. Sykkelbod er også tilgjengelig. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. En buksepresse er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Andre funksjoner inkluderer telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad). Tøfler er inkludert. Badene har dusj og badekar. Hårføner, sminkespeil og badekåper er inkludert. Rullestolvennlige rom kan bestilles. Hotellet har røykerom.

Mens de voksne svømmer noen runder i utendørsbassenget, kan barna kose seg i sitt eget badeområde. Gjestene kan unne seg forfriskende drinker i snackbaren ved bassenget og et avslappende bad i boblebadet. En terrasse med solsenger og parasoller er tilgjengelig. Hotellet tilbyr et omfattende utendørs sportsprogram, inkludert sykling/terrengsykling, tennis, golf, fiske og ridning. Vannsport tilgjengelig på hotellet inkluderer vannski, vindsurfing, jetski, motorbåtturer, padlebåt, kanopadling, seiling, katamaraning, snorkling og dykking. Sports- og fritidsfasiliteter på hotellet inkluderer treningsstudio, bordtennis og squash. Det finnes et velværeområde med badstue, dampbad, hammam, skjønnhetssalong, massasjebehandlinger, spabehandlinger, thalassoterapibehandlinger, antialdringsbehandlinger, ayurvedabehandlinger og solarium. Avgiftsbelagt: et spa.

Ulike spisesteder er tilgjengelig, inkludert en kafé og en bar. En rekke spesialiteter venter gjester i den luftkondisjonerte, røykfrie restauranten. Halvpensjon kan bestilles. En rikholdig frokostbuffé gir gjestene mange deilige grunner til å stå opp av sengen om morgenen. Til lunsj og middag er det mange fristende alternativer på buffeen eller à la carte. Lunsj serveres også som fast meny. Diettmåltider, glutenfrie måltider, vegetarretter og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. I tillegg er spesialservering og snacks tilgjengelig. Show cooking er en spesielt spesiell attraksjon.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider