Washington Resort & Spa Hotel

Titreyengöl, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

 • Air Conditioning
 • Barnebasseng
 • Health & Fitness center (On-Site)
 • Innendørs svømmebasseng
 • Lift / Elevator
 • Nightclub
 • Parking
 • Bassengbar
 • Restaurant(s)
 • Smoke-free
 • Spa
 • Suitable for children
 • Travel Safe
 • WLAN
 • Water park
 • Bar
 • Utendørs svømmebasseng

Avstand

 • Distance city: 2000m

Om hotellet

Dette hotellet ligger på stranden i turistsenteret i Kizilagac. Utallige butikker, restauranter, barer og nattklubber er å finne i nærheten (500 m). Side ligger rundt 18 km unna, mens Manavgat-fossene og Aspendos er rundt 25 km fra hotellet. Antalya lufthavn ligger omtrent 75 km fra hotellet.

305 rom, inkludert 11 suiter og 290 dobbeltrom, ligger på 6 etasjer og kan nås med 4 heiser. Inn- og utsjekking er mulig når som helst i den døgnåpne resepsjonen. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløs internettilgang (mot en avgift) er tilgjengelig i fellesområdene. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked og suvenirbutikk. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Andre fasiliteter inkluderer et lekerom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en barnevakttjeneste (mot en avgift), en barnepass, medisinsk hjelp, romservice (mot en avgift), en vaskeritjeneste, en frisør, et myntvaskeri og en lege på hotellet.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Alle rommene er teppebelagte og har en king-size-seng og en sovesofa. Separate soverom er tilgjengelig. Mot et gebyr kan ekstra senger eller barnesenger tilbys for små reisende. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. En telefon med direktenummer, en TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (mot en avgift) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Familierom er tilgjengelig for foreldre med barn.

Ferskvannsbassengkomplekset inkluderer innendørs- og utendørsbassenger, som delvis er oppvarmet, samt et barnebasseng. Ren avslapning i boblebadet, moro på vannsklie og forfriskende drinker i bassengbaren – gjestene vil oppleve hvor rik og variert en dag i vannet kan være. Solsenger og parasoller på terrassen inviterer gjestene til å slappe av og slappe av. Hotellet tilbyr et bredt spekter av utendørssporter, inkludert boccia, sandvolleyball, volleyball, basketball og bueskyting. Mot en avgift kan gjestene også spille tennis. En rekke idretter er tilgjengelige, inkludert vannsport som kitesurfing, seiling og vannsport. Mot en avgift kan gjestene også nyte vannski, vindsurfing, jetski, motorbåtturer, padlebåt, bananbåtturer, kanopadling, katamaraning og dykking. Hotellet tilbyr en rekke innendørsidretter, inkludert treningsstudio, bordtennis, dart, yoga, callisthenics og aerobic eller, mot en avgift, biljard. Et spa, en badstue, et dampbad, et hamam, en skjønnhetssalong, ayurveda-behandlinger og et solarium er inkludert blant velværealternativene. Massasjebehandlinger er også tilgjengelig mot en ekstra avgift. Ytterligere fritidsaktiviteter inkluderer et underholdningsprogram, en barneklubb, et barnediskotek, en danseklubb og en nattklubb.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. En røykfri restaurant med klimaanlegg, høye stoler og et eget område for røykere er tilgjengelig for gjestene. Forfriskende drinker i strandbaren er en perfekt måte å nyte varmt vær på. All-inclusive tilbys som cateringalternativ. All-inclusive feriegjester nyter spesielle tilleggstilbud som snacks, i tillegg til et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer. En deilig og variert buffé venter gjestene til frokost, lunsj og middag. Diettmåltider og vegetarretter kan tilberedes på forespørsel.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider