Riu Negril

Negril, Jamaica Flagget til Jamaica

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Heis

Andre

  • Bar: 6 stk.
  • Nærmeste strand: 0-400 m
  • Nærmeste sentrum: 6 km
  • Basseng: 3 stk.
  • Restaurant: 6

Om hotellet

Riu Negril er et familievennlig All Inclusive-hotell med fin beliggenhet på den vakre sandstranden og her trives både voksne og barn. Hotellet ligger i rolige, frodige omgivelser i Bloody Bay-bukten, kun en kort biltur fra Negril.

På hotellet er det flere herlige bassengområder hvor du kan slappe av i en solseng med noe godt i glasset, mens du skuer utover havet. Vil du heller nyte salte bad i havet, har hotellet solsenger for sine gjester på stranden også.

På Riu Negril er det et bredt utvalg av restauranter og barer og her kan du spise og drikke døgnet rundt. Start dagen på beste måte med en generøs frokostbuffé, nyt lokal barbeque på stranden til lunsj og avslutt dagen med en fin gourmetmiddag. Valgene er mange og her er det noe for alle. I hotellets barer kan du bestille forfriskende drinker, og for å gjøre ferien ekstra komfortabel er All Inclusive inkludert.

Vil du drive med sport og trening i ferien er Riu Negril et godt valg. Her er det blant annet treningsrom, treningstimer og tennisbane. Vil du være aktiv i vannet, har de snorkleutstyr og kajakker. Tar du det helst rolig i ferien, kan du slappe av i hotellets spa og nyte velgjørende behandlinger. For hotellets minste gjester har de barneklubb og lekepark.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider