IPV Palace & Spa

Fuengirola, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstånd strand: 50 m
  • Avstand sentrum: 2 km
  • Flyplass Málaga (AGP): 26.8 km (20 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette komfortable hotellet har en fantastisk beliggenhet, like ved den vakre sandstranden. Det er shoppingfasiliteter, restauranter, barer og nattklubber i gangavstand fra hotellet (om lag 1.5 kilometer). Offentlig transport stanser like foran hotellet, og tar deg til sentrum, som er tre kilometer unna. Malaga lufthavn ligger om lag 20 kilometer fra hotellet.

Dette spahotellet ble bygget i 2004, og består av 285 rom, hvorav 279 er dobbeltrom og seks er suiter. Hotellet har en romslig foaje med air condition, døgnåpen resepsjon, heiser, valutavekslingsfasiliteter og garderobe. Det er også en rekke barer, kafé, aviskiosk, frisørsalong, nattklubb og en rekke butikker på hotellet. Gjester kan benytte seg av hotellets TV-rom, konferansesal, spillrom og internetterminal. Kulinariske høydepunkter serveres i restaurantene, alle med air condition, røykfrie avdelinger og barnestoler. Barna vil elske barneklubben og lekeplassen. I tillegg tilbys det room service, klesvask og medisinsk assistense ved forespørsel. Hotellet har også sykkelkjeller og parkeringsfasiliteter.

De stilfulle rommene har sjøutsikt, bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar, air condition, sentralfyring, safe og balkong eller terrasse.

Gjester kan besøke hotellets spa (mot gebyr, aldersgrense 18 år), som har innendørsbasseng, boblebad, badstue, tyrkisk dampbad, solarium og massasjetjenester, i tillegg til treningsstudio. Bassengkomplekset har svømmebasseng med barnebasseng, solsenger, parasoller og snackbar. Det er mulig å spille tennis (tilleggsgebyr) og bordtennis. Omtrent ti minutter fra hotellet er det til golfbaner. Her får du nedsatt pris på de beste golfbanene i området. Det er også sesongavhengige underholdningsprogram på hotellet.

Gjester kan velge sin frokost og middag fra en rikholdig buffet. Lunsj og middag serveres også fra en a la carte-meny. Hotellet har alternativer for allergikere og vegetarianere.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider