Paloma Finesse

Side, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Antalya (AYT): 70.3 km (1 hour 8 mins)

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Når du har Paloma Finesse All Inclusive i Manavgat som overnattingssted, bor du ved sjøen, kun 15 minutter å kjøre fra Manavgat-fossen og Side vestlige strand. Dette hotellet med alt inkludert ligger 4,6 mi (7,5 km) unna Side havn og 13,4 mi (21,6 km) unna Vannpark. Føl deg som hjemme i et av de 299 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar (inkludert) og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Side østlige strand - 3,9 km
Nova kjøpesenter - 4 km
Antalya Buyuksehir Belediye Tiyatrosu - 4,8 km
De romerske ruinene i Side - 5,4 km
Sulton Hamam Side - 6,3 km
Side vestlige strand - 6,7 km
Side museum - 6,8 km
Side Agora - 6,8 km
Temple of Tyche - 6,8 km
Side teater - 7,1 km
Side havn - 7,5 km
Apollo og Athenes tempel - 7,6 km
Manavgat-fossen - 8,9 km
Kiralama SUP - 11,6 km
Genel plaj - 15,6 km

Den foretrukne flyplassen for Paloma Finesse All Inclusive er Antalya (AYT - Antalya int.) - 71,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Manavgat? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 240 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys transport fra hotellet til flyplassen døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter en dag på den private stranden kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som en nattklubb og et badeland (adgang inkludert). Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Dette hotellet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på internasjonale retter på The Kitchen, en av dette hotellets 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en strandbar, en bassengbar og 5 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke.

Overnattingsstedet er stengt mellom 9. november og 27. mars.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 75 EUR per kjøretøy

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra april til oktober.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 06.00 og kl. 20.00.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn som er 2 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider