Flores Boutique Hotel & Spa

Porto, Portugal Flagget til Portugal

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Treningsrom
  • Spa
  • Avstånd strand: 5 km
  • Flyplass Porto (OPO): 21.9 km (24 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger i hjertet av Porto, noen få minutters gange fra de viktigste monumentene og severdighetene. Eiendommen ligger noen få skritt fra katedralen i Porto, Clerigos-tårnet og universitetet i Porto. Sao Bento jernbane- og metrostasjoner ligger 400 meter unna, og gir forbindelser til resten av Porto og regionen rundt. Francisco Sá Carneiro lufthavn ligger ca. 15 km unna.

I tillegg til 6 villaer/hus kan gjestene også velge mellom et utvalg av 9 leiligheter og 5 studioer. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Fasilitetene inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og minibank. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Leilighetshotellet tilbyr ulike fasiliteter for funksjonshemmede. Heis og fasiliteter for rullestolbrukere er tilgjengelig. En peis skaper en koselig atmosfære. En rekke butikker, inkludert et supermarked, er flotte for shopping eller bare surfing. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Andre tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, barnevakt, barnepass, bilutleie, medisinsk hjelp, transporttjeneste, romservice, alarmtjeneste, vaskeritjeneste, myntvaskeri og et hotell skyttelbuss. Sykkeloppbevaring er tilgjengelig for gjestene. Det er også en sykkelutleietjeneste. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming. En balkong eller terrasse er standard på noen rom. Rommene har dobbeltseng, king-size-seng eller sovesofa. Separate soverom er tilgjengelig. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. For selvbetjente gjester er det en velutstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyrtopp, mikrobølgeovn og te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Tøfler er inkludert. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom, røykfrie rom og røykerom.

Utmerket svømming venter gjestene ved innendørsbassenget. Komfortable solsenger er tilgjengelig på terrassen. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. For gjester som ønsker å holde seg i aktivitet, er sykling/terrengsykling og golf tilgjengelig. Sports- og fritidsfasiliteter på hotellet inkluderer et treningsstudio, kallisthenics og aerobic. Ulike velværealternativer er tilgjengelig på leilighetshotellet, inkludert et spa, en badstue, et dampbad, et hamam, massasjebehandlinger og hydroterapibehandlinger. En danseklubb og en nattklubb avrunder underholdningstilbudene.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, et frokostrom, en kaf og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Diettmåltider og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer. Show cooking er en spesielt spesiell attraksjon.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider