Hotel Playa Adults Only

Playa de Palma, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Voksenhotell
  • Flyplass Mallorca (PMI): 4.1 km (6 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette strandhotellet ligger ved stranden ved Playa de Palma, med kun en moderne fotgjengerpromenade som skiller gjestene fra stranden. Gjestene på hotellet vil befinne seg kun 1 km fra Can Pastilla og 3 km fra flyplassen, og en hyppig bussforbindelse går til hovedstaden Palma, som ligger ca. 6 km unna.

Hotellet har heis og har 94 rom, inkludert 2 enkeltrom og 72 dobbeltrom. Resepsjonen er bemannet 24 timer i døgnet, og tilbyr jevn inn- og utsjekking. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer en garderobe, en bagasjeoppbevaringstjeneste og en safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety i garasjen (mot en avgift) eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice, en alarmtjeneste og en vaskeritjeneste. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel vil sette pris på sykkelutleie (mot en avgift). Sykkelbod er også tilgjengelig. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng. Verdisaker kan oppbevares trygt i en safe mot en ekstra kostnad. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. En telefon, en TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har 5 familierom, røykfrie rom og 1 røykerom.

Komfortable solsenger er tilgjengelig på terrassen. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. Hotellet tilbyr utendørssport, inkludert sykling/terrengsykling, tennis og sandvolleyball eller minigolf mot et gebyr. Et bredt spekter av sport er tilgjengelig, inkludert vannsport som windsurfing, kitesurfing, kajakkpadling, snorkling og dykking eller, mot en avgift, katamaraning. Et spa og massasjebehandlinger er tilgjengelig i velværeområdet. Ytterligere fritidsaktiviteter inkluderer levende musikk, en danseklubb, et kasino og en nattklubb.

Spisefasiliteter inkluderer en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. Gjestene kan nyte de kulinariske herlighetene til den røykfrie, luftkondisjonerte restauranten, som tilbyr høye stoler for barn. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast, halvpensjon og all-inclusive. En kontinental frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Til frokost og middag serverer gjestene seg selv på den sjenerøse buffeen. Spesielle måltider, inkludert diettmåltider, er også tilgjengelig. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer. Kokkene tilbereder deilige spesialiteter under åpent kjøkken.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider