Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Kefalonia

Topp » Hellas » Kefalonia

Kefalonia
Kefalonia er en fascinerende, idyllisk og grønn øy med fantastiske strender, koselige fiskebyer og gode viner. For naturelskere så vokser det en gran som kun vokser her på Kefalonia, det løper ville ponnier i fjellene og utenfor kysten svømmer det skillpadder i det turkise vannet. Kefalonia er en øy man gjerne vender tilbake til gang på gang for de flotte strendene, den gode maten, herlige atmosfæren og ikke minst gjestfriheten.

Ved øyas hovedstad Argostoli finnes det meste av butikker, natteliv og restauranter og i Lassi finner man noen av øyas beste butikker.Fiscardo
Fiscardo anses for å være Keflonias mest pittoreske by. Ved den sjarmerende havnen ligger det koselige tavernaer og mer elegante restauranter. I høysesongen går det daglige båtturer til bortgjemte badeviker herfra. Inne i byen ligger det en en liten stenstrand. Vil man besøke sjarmerende byer eller noen av øyas vakre strender med krystallklart vann, er det lett å ta seg rundt.
» Bilder og kart fra Fiscardo

Lassi
Lassi er den byen på Kefalonia som er mest utviklet for turismen og her finner du flotte strender. Det er et variert og bra utvalg av barer og restauranter.
» Bilder og kart fra Lassi

Svoronata
Svoronata er en liten, stille og rolig kystby med herlige strender. Her er mye av den greske sjarmen bevart. Det finnes et begrenset tilbud av barer og restauranter i byen. Livet om kvelden består mest av at man slår seg ned på noen av tavernaene og nyter den avslappende atmosfæren.

Dette område av øya er lite kupert og egner seg for de feriegjestene som liker spaserturer i et enkelt terreng.

Svoronata er et ypperlig utgangspunkt for å komme seg rundt og utforske øya. Ikke langt fra denne destinasjonen kan du finner du den flott halvøya Lixouri. Dessuten kan du velge den maleriske veinettet i fjellene mot Aghia Efimia. Ønsker man mer fart kan man ta en tur til de nærliggende stedene Lassi eller Argostoli. Svoronata ligger i nærheten av flyplassen og det kan være noe forstyrrende flystøy her.


» Bilder og kart fra Svoronata

Skala
Skala er en familievennlig badeby med en 3 km lang stein- og grusstrand med krystallklart vann. Omgivelsene her er grønne og frodige. Inne i byens sentrum er det et stort utvalg av butikker og langs hovedgaten ligger det flere hyggelige tavernaer, barer og andre fornøyelser.
» Bilder og kart fra Skala

Fiscardo | Lassi | Svoronata | Skala