Mykonos

Mykonos er en vakker øy med små hvitkalkede hus, blomster og blått treverk, vindmøller, koselige restauranter og kafeer. Altså, alt vi forbinder med gresk atmosfære.

Mykonos tilhører øygruppen Kykladene og ligger midt i Egeerhavet.

Mykonos er en vakker øy med små hvitkalkede hus, blomster og blått treverk, vindmøller, koselige restauranter og kafeer. Altså, alt vi forbinder med gresk atmosfære.

Den største byen på øya er Mykonos by eller Chora som de lokale kaller den. Her ligger alle klubbene og barene, og i høysesongen er det et hektisk uteliv med mange jet-settere som kommer hit for å feste. Dette merkes også på prisene på øya.

Flere av de store strendene har mange feriegjester i sesongen, så det kan være lurt å utforske omgivelsene for å finne en strand som ikke er fullpakket. På de store strendene er det et stort utvalg av vannsportsaktiviteter og dykkemuligheter. Det turkisblå krystallklare vannet vil garantert gi deg flotte dykkeopplevelser.

Øyas historie og kultur strekker seg tilbake til før antikken og Mykonos har en stor plass i den greske mytologien. Legger du ferieturen hit kan du enkelt ta en båt å besøke de andre øyene i arkipelet, som Ios, Paros og Antiparos.

Øya har gode bussforbindelser, og det er enkelt å leie seg både bil og moped.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Mykonos
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 14°C 10°C
februar 14°C 9°C
mars 16°C 10°C
april 19°C 12°C
mai 22°C 16°C
juni 26°C 20°C
juli 27°C 22°C
august 26°C 22°C
september 25°C 20°C
oktober 22°C 17°C
november 18°C 14°C
desember 16°C 11°C
Prognose for Mykonos