Ras al-Khaimah

Ras al Khaimah ligger i den nordlige delen av den arabiske halvøya,ca 45 minutter fra Dubai International Aireport.Den er en av sju emirater i De Forente Arabiske Emirater De forente arabiske emirater. Ras al Khaimah har det mest varierte landskapet av de sju emiratene.

Fra sandstrender med krystallklart vann i Persiabukta, strekker regionen seg innover frodige jordbruksområder for deretter å gli over i ørken med rød sand og ender opp i et majestetisk fjellområde. For deg som liker sol og varme, praktfulle hotellanlegg og spennende utflukter er Ras al Khaimah stedet å dra til.

Du kan ta del i et stort utvalg aktiviteter i Ras al Khaimah. Her finner du mange spennende turer som dekker alt fra fjelleventyr, ørkencamping til golf- og dykkerkurs. I tillegg må nevnes at "Land of Pearls" er vel verd et besøk. Her får du omvisning i hele den fasinerende perleproduksjonen, fra verksted til "østersmunn". Rams er en liten kystby som nettopp er kjent for sine perledykkere. Om lysten til shopping skulle bli påtrengende, anbefales et av de store, rolige shoppingsentrene der du kan handle til en fornuftig pris. Dessuten vil et besøk på et av de store arabiske markedene bli en hyggelig og eksotisk opplevelse.

Denne emiraten er også kjent for sine utrolige spa-anlegg. Du finner dem både i hotellene langs kysten og inne i landet. "Rosinen i pølsa" er likevel et besøk til de varme kildene i Khatt hvor du kan ta deg avslappende og terapeutiske bad.

I Ras al Khaimah har de gjennom arkeologiske utgravinger funnet bosettinger tilbake til år 3000 f.Kr. Du har muligheten til å bli bedre kjent med lokal historie gjennom museene og på utflukter til de historiske stedene.

Søk etter reiser til Ras al-Khaimah

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Ras al-Khaimah:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 25°C 15°C 25°C
Februar 25°C 15°C 23°C
Mars 28°C 18°C 24°C
April 33°C 22°C 27°C
Mai 37°C 25°C 30°C
Juni 38°C 27°C 32°C
Juli 39°C 30°C 33°C
August 39°C 30°C 34°C
September 38°C 28°C 33°C
Oktober 35°C 24°C 32°C
November 30°C 19°C 29°C
Desember 26°C 16°C 26°C

Prognose for Ras al-Khaimah:

Andre reisemål i Dubai