Bilde av Marseille

Marseille

Marseille kjennetegnes av bra strender, fantastisk natteliv, og gamle flotte bygninger. Marseille er en by med en lang historie.

Marseille er Frankrikes nest største by, og har et utvalg barer, hvor du kan kose deg med veldig god drikke. Det er også flere klubber i Marseille, som passer enhver smak. I sentrum i Marseille finner du flere butikker og restauranter. Ved noen av strendene i Marseille finner du promenader, barer og restauranter. Det er populært å spille volleyball, gå på rulleskøyter og jogge langs strendene i Marseille.

Marseille har flere steder som er interessante å besøke. Men et sted du må besøke i Marseille er Notre-Dame-de-la garde. Du tar et lite tog opp 154 meter til du kommer til Notre-Dame-de-la garde. Her får du en helt fantastisk utsikt over Marseille. I romertiden var dette en festning for byen, hvor man kunne speide etter sjøfarere som kom til Marseille. Marseille har for øvrig en historie på over 2500 års historie.

Besøk gjerne Cinique Avenues Longcham, som er et vakkert byggverk i Marseille fra 1800 tallet, med flotte skulpturer og fontener. Videre bør du ta turen til Gamlebyen i Marseille, som består av sjarmerende tranges smug og gater. Det er områder i Marseille du bør unngå, spesielt på kveldstid. Hør med hotellet ditt for hvilke områder det gjelder. Det er noe kriminalitet i Marseille, så gå aldri med mye penger. Det er bare å følge samme sunne fornuft som i andre byer man besøker.

Høsten og våren er nok den beste tiden på året å besøke Marseille. Det er også tiden på året hvor du kan få billigste flyreiser til Marseille, samt hotellovernattinger. Sommermånedene juli og august kan være veldig varme i Marseille, så unngå de månedene om du kan.

Søk etter reiser til Marseille

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Marseille:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 11°C 3°C 14°C
Februar 13°C 4°C 13°C
Mars 15°C 6°C 14°C
April 18°C 8°C 15°C
Mai 22°C 13°C 18°C
Juni 26°C 16°C 22°C
Juli 30°C 19°C 22°C
August 29°C 19°C 23°C
September 25°C 16°C 23°C
Oktober 20°C 12°C 20°C
November 15°C 7°C 18°C
Desember 12°C 4°C 16°C

Prognose for Marseille:

Kart

Marseille

Andre reisemål