Bilde av Miami

Miami

Med fantastisk sommervær året rundt er Miami en meget populær by å reise til. Miami er byen for deg som vil ha en ferie med bl.a. shopping, vannsport og golf.

Flotte hotell langs hvite sandstrender møter deg i Miami. Miami byr på sol og tropisk klima året rundt. Natten er aldri helt mørk i Miami, den lyses opp av neonlys fra byens utesteder og restauranter. Om du tar turen til eksotiske Miami, skjønner du raskt hvorfor den kalles Amerikanske Riviera. Du vil spotte mangt et fancy sportsglis langs Miamis gater, fancy motebutikker og spennende restauranter som forvandles til hotte nattklubber etter mørkets utbrudd.

Den svale brisen fra havet er deilig avkjølende i Miamis fuktige og varme klima. Et slaraffenliv på stranden i Miami er virkelig til å anbefale. Men et godt alternativ er også å ta seg en tur på et av de mange avkjølende shoppingsentrene Miami kan by på.

Art Deco området er uten tvil et nydelig sted i Miami. Her ser vi fargerike flotte bygg fra 1920 og 1930 årene. Har du sett Miami Vice så har du nok sett disse bygningene. Meningen var å få Miami til å ligne en tropisk lekepark. Flotte bygg som gir Miamis strandlinje et eksotisk preg fra en annen verden.

Nattlivet i Miami er uten tvil fantastisk. Det kan minne om stemningen i de sydlige europeiske strøk. Livet starter etter midnatt, og varer til tidlig morgen også i Miami. Et besøk på ultrahippe SkyBar er nesten et ”must”. Her er også sjansen veldig stor for å møte en Hollywood stjerne som har tatt turen til Miami.

Mesteparten av innbyggerne i Miami er latinamerikanere. Dette gir Miami et veldig internasjonalt preg, og man kan kose seg med latinsk musikk og mat på flere spennende steder i Miami. Little Havana i Miami bør også utforskes.

Ikke langt fra Miami finner du Everglades. Her kan du ta en sumpbåt og se alligatorer og kjøttetende skillpadder (hold fingrene unna vannet!). Sumpbåten tar deg i forrykende fart rundt på vann og på gress, og er en utrolig spennende opplevelse.

Er du på jakt etter en ferietur fylt med aktiviteter, avslappende strandliv, travelt natteliv, eller massiv shopping, så er Miami stedet. I dag kan du få veldig billige flybillettene til Miami, så det er bare å pakke kofferten.

Søk etter reiser til Miami

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Miami:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 8°C -4°C
Februar 11°C -2°C
Mars 16°C 3°C
April 22°C 8°C
Mai 26°C 13°C
Juni 30°C 18°C
Juli 34°C 20°C
August 33°C 19°C
September 29°C 15°C
Oktober 23°C 9°C
November 15°C 3°C
Desember 10°C -2°C

Kart

Miami

Reisemål i Miami

Andre reisemål i Florida