Sol, bad og windsurfing er populære aktiviteter i Ialyssos

Sol, bad og windsurfing er populære aktiviteter i Ialyssos

Ialyssos

Ialyssos ligger på nordvest-kysten av Rhodos, ikke langt fra Rhodos by, og er oppkalt etter regionens tidligste hovedstad. Selve byen er en livlig ferieby med massevis av butikker, restauranter, barer og kaféer.

Ute ved kysten ligger de store hotellene hvor mange av dem har sin private strand. 

Sol og bad, strandliv og vannsport

Stranden er langstrakt og vannet har de vakreste blå og turkise nyansene. Det er som regel god plass på stranden og vannsport er svært populært. Her finnes både utleie av vannscootere og vannski, men den aller mest populære aktiviteten er windsurfing. Det er ofte gode vindforhold på vestkysten av Rhodos og dette har gjort stedene langs denne kysten populær blant windsurfere.

Restauranter og fornøyelser

Det er et stort utvalg av restauranter og spisesteder i Ialyssos, og her serveres både tradisjonell gresk mat i tillegg til retter fra hele verden. Likevel er stemningen rolig og avslappet. Ønsker man mer folkeliv og fornøyelser er det svært enkelt å dra inn til Rhodos by. En taxi- eller busstur tar knappe 15 minutter.

Aktiviteter og utflukter rundt Ialyssos

Windsurfing er en svært populær aktivitet langs denne kysten. En annen og nesten like populær aktivitet er å nyte den vakre solnedgangen, bare husk å kjøpe noe godt å drikke før du setter deg godt til rette en stund før solen går ned. Bak Ialyssos ligger fjellet Filerimos og ruinene av byens Akropolis. I klart vær ser man helt til Lindos på østkysten fra toppen av Filerimos.

Søk etter reiser til Ialyssos

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Ialyssos:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 15°C 7°C 19°C
Februar 16°C 8°C 17°C
Mars 17°C 9°C 17°C
April 21°C 12°C 18°C
Mai 25°C 15°C 21°C
Juni 30°C 19°C 24°C
Juli 32°C 21°C 27°C
August 33°C 22°C 28°C
September 29°C 19°C 27°C
Oktober 25°C 15°C 25°C
November 21°C 12°C 22°C
Desember 17°C 9°C 20°C

Prognose for Ialyssos:

Andre reisemål