Bilde av Carvoeiro

Carvoeiro

Carvoeiro er en vakker liten by på Algarvekysten. Området er preget av nydelige strender med gyllen sand og fantastiske klippeformasjoner. Selve landsbyen er en sjarmerende blanding av gammel fiskerlandsby og et moderne feriested.

Strender og strandliv med sol og bad

Strendene i og rundt Carvoeiro er kjent for å være ekstra vakre. Mange av bildene du ser fra Algarvekysten strender kommer nettopp herfra. Hovedstranden Praia de Carvoeiro ligger i en beskyttet bukt med rolig hav og fine forhold for bading. Strendene like ved er Praia de Vale Centeanes og den svært fotogene Praia da Marinha.

Hele kysten i dette området består av dramatiske klipper med bortgjemte hulrom og grotter. Det er fine vandremuligheter langs klippene og det vakre landskapet. Det er også mulig å bli med på båtturer for å beundre dette vakre landskapet fra sjøen.

Landbyliv

Carvoeiro har et sjarmerende lite sentrum med hvitmalte bygninger og brosteisn belagte smale gater. Stemningen er avslappet og hyggelig med flere restauranter, kafeer og små butikker. Å rusle langs promenaden ved sjøen er populært. Her har du vakker utsikt over den fantastiske kysten, havet og fiskebåtene mens du nyter stemningen og omgivelsene.

Aktiviteter

I tillegg til å være et sted for avslappende dager på stranden og i landsbyen er dette et svært bra sted for sport og aktiviteter. Det er lite bølger i området og fine forhold for å padle kayak eller drive med SUP. Du kan bli med på båtturer for å beundre den vakre kysten eller kanskje finne en ny strand for dagen. Vandreturer langs de dramatiske klippene er populært. For golfenusiaster er dette et eldorado med flere flotte golfbaner i nærheten.

Søk etter reiser til Carvoeiro

Vær og klima

Prognose for Carvoeiro:

Fly + Hotell

Monte Dourado ★★★★ 7n 5 015,-
Hotel Mirachoro Carvoeiro ★★★★ 7n 8 324,-
Hotel Carvoeiro Plaza ★★★ 14n 9 152,-
Algar Seco Parque ★★★★ 7n 15 228,-

Søk etter reiser til Carvoeiro

Kart

Carvoeiro

Andre reisemål