kalamaki

I den vakre Laganabukta ligger vidunderlige Kalamaki. Dette er et virkelig godt alternativ for barnefamilier på ferie. Her er det vannparker, minigolf, hesteridning og mange ulike vannsportsaktiviteter.

I den vakre Laganabukta ligger vidunderlige Kalamaki.

Dette er et virkelig godt alternativ for barnefamilier på ferie og Kalamaki har bevart mye av den greske sjarmen og atmosfæren.

Stranden i Kalamaki henger sammen med flere andre strender langs denne delen av kysten. Noen områder er fredet i perioden når skilpaddene trekker opp fra havet for å legge sine egg. Men du verden, her er det plenty mer strand for badelivet.

For alle barn i familien, små og store, finnes det et utall av aktiviteter å være med på i nærheten av Kalamaki. Her er det vannparker, minigolf, hesteridning og mange ulike vannsportsaktiviteter.

Liker du et mer hektisk natteliv mens du er på ferie er det kort vei inn til Laganas og Zakynthos by.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Kalamaki
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 14°C 8°C
Feb 15°C 8°C
Mar 17°C 10°C
Apr 21°C 12°C
Mai 25°C 15°C
Jun 29°C 19°C
Jul 32°C 22°C
Aug 33°C 22°C
Sep 29°C 20°C
Okt 25°C 17°C
Nov 20°C 14°C
Des 16°C 10°C
Prognose for Kalamaki