Rincon

Rincón kalt Pueblo del Surfing (Surf City) og El Pueblo de Los Bellos Atardeceres (byen med de vakre solnedganger). Rincón ble grunnlagt i 1771 av Luis de Añasco.

Byen Rincon ligger på den vestlige kysten av dalen, vest for Añasco og Aguada. Den ligger mellom La Cadena fjellene og en rekke strender som vender mot Atlanterhavet i nord og Karibia i sør.  Flere av strendene ligger ved Atlanterhavets korallrev og har blitt et vintermekka for dyktige surfere. World Surfing Championship ble avholdt her i 1968 på strendene Domes og Marias. Truede knølhval overvintrer også her.

Punta Higuero fyrtårn ble bygget av spanjolene i begynnelsen av 1890-tallet og gjenoppbygd etter et jordskjelv i 1921. Fyret er fortsatt i bruk, og det bruker en ubemannet 26.000-cm roterende reflektor.

Det er noen små hoteller og surfe-butikker i denne sjarmerende byen og mango vokser overalt. Det er også en observasjonspark for hvalsafari.

Hva man kan se og gjøre i Rincon

Er du nysgjerrig på hva du kan se og gjøre i Rincon? Noen ideer for å utforske og nyte byen.

Club Nautico Rincon, Punta Higuero Light

Punta Higuero fyrtårnet bygget av spanjolene i begynnelsen av 1890-tallet.  Fyret er fortsatt i bruk, og det bruker en ubemannet 26.000-cm roterende reflektor.

Språk

spansk og engelsk

Valuta

USD

Lokal tid

GMT  5 timer

Søk etter reiser til Rincon

Kart

Andre reisemål i Puerto Rico