Kube Paris

Champs-Elysées, Frankrike Flagget til Frankrike

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Paris CDG (CDG): 24.6 km (30 mins)

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Mellom Canal Saint Martin og Montmartre ligger Kube Paris, et 4*-hotell fra Machefert Group og dets originale APRÈS-konsept, som har blitt et trendy must i det 18. arrondissementet. Oppdag denne fredelige oasen som er fullstendig beplantet med vegetasjon, et atypisk sted fullt av overraskelser, i hjertet av et område hvor verdens kulturer blander seg harmonisk med hverandre.

Kube Paris er en verdig arvtaker til den skandinaviske kulturen, og tilbyr 40 nordisk-inspirerte rom, suiter og duplekser i hjertet av et praktfullt herskapshus fra 1700-tallet. Rommene er romslige og varierer i størrelse fra 20 til 45 m2, med en raffinert og elegant stil. De er inspirert av den skandinaviske designerens energi og harmoni, og er nummerert som en ready-to-wear-kolleksjon: M, L, XL eller XXL. De fleste har utsikt over den vakre gårdsplassen på 300 m2 og kombinerer komfort og teknologi.

Kube Paris restaurant og bar:

Grønt og blomstrete fra glasset til tallerkenen. Våre cocktails er kreative og blomstrete, overraskende og balanserte.

Fitness:

Enten du vil holde deg i form eller bare slappe av, har vi alt du trenger! Treningsstudioet vårt er åpent 24 timer i døgnet, og her kan du bruke vårt toppmoderne Technogym-utstyr. Skjem bort kropp og sinn, ta et øyeblikk for deg selv og nyt en tilpasset treningsøkt.

Slik bor du

Rom M, med et minimumsareal på 20 m² og rum L, med et minimumsareal på 25 m², begge ekstremt lyse og med et rent design. Badet er åpent ut mot rommet, utstyrt med dusj eller badekar, separat toalett. Gratis og ubegrenset høyhastighets Wi-Fi-tilkobling.

Juniors Hvit XL, ekstremt lyst rom på 35 m² – åpent bad – separat toalett, kvadratisk badekar og to servanter. Gratis og ubegrenset høyhastighets Wi-Fi-tilkobling.

Rom XXL – Lys suite på 40 m². Loungedel med sofa og egen terrasse. Skrivebord, king size-seng eller to enkeltsenger. Gratis og ubegrenset Wi-Fi-tilkobling.

Nordik-suiten er en 40 m² stor duplex med egen terrasse. Loftsdel, åpent bad, dobbel vask, king size-seng, sittegruppe. Internett, minibar og bad/dusj.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, trimrom, bar, konferanserom, Wi-Fi, parkering, begrenset antall.

Tillegg

Kjæledyr mot avgift.

Annet

Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet.

Ankomst

innsjekking: 15.00 / utsjekking: 11.00 Innsjekkingstid: 15:00, utsjekkingstid: 11:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider