Andersen Boutique Hotel

København, Danmark Flagget til Danmark

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Flyplass København (CPH): 12.4 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Perfekt for gjester som setter pris på en stilig atmosfære, dette boutiquehotellet ligger midt i hjertet av København.

73 rom er tilgjengelige for gjester på dette hotellet, som inkluderer heis og resepsjon. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Andre fasiliteter inkluderer et lekerom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Andre tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, barnevakt, barnepass, medisinsk hjelp, romservice og klesvask. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Rommene har stue og bad, og sentralvarme sørger for akkurat den rette temperaturen. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. En safe gir sikker oppbevaring av gjestenes personlige eiendeler. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. En buksepresse er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Andre funksjoner inkluderer telefon, TV, radio og WiFi (uten ekstra kostnad). Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom, røykfrie rom og røykerom.

Finværet kan nytes på terrassen. For de som ønsker å holde seg aktive mens de er på ferie, tilbyr hotellet sykling/terrengsykling. Sportsentusiaster tilbys også et bredt spekter av innendørsaktiviteter, inkludert treningsstudio, yoga, callisthenics og aerobic.

Spiseområdet inkluderer en restaurant og en bar. En deilig frokost gir energi for resten av dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider