Ramada Brussels Woluwe

Brussel, Belgia Flagget til Belgia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Brussel (BRU): 11.9 km (15 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 3000

Om hotellet

Dette hotellet har en veldig praktisk beliggenhet, omtrent 15 minutter fra Grand Place i Brussels vakre sentrum med offentlig transport. NATO, EU-kommisjonen og Shumann stasjon ligger alle 10 minutter unna. Butikkene i sentrum av Brussel ligger 3 km fra hotellet, og butikkene i Leuven er 20 minutter unna med bil. Zaventem nasjonale lufthavn ligger bare 3 km unna, og hotellet gir fleksibel tilgang til alle store europeiske institusjoner og er innen rekkevidde av motorveien E40.

Hotellet har 21 juniorsuiter, 20 suiter, 10 enkeltrom og 110 dobbeltrom, som ligger på 4 etasjer og kan nås med heis. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Fasilitetene inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og drikkemaskin. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Det er også en rekke butikker som gjør det mulig å spasere og surfe. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ekstra fasiliteter inkluderer en aviskiosk. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en barnevakt, en bilutleietjeneste, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, et mynt-operert vaskeri og en hotellbuss. Reisende med sykler kan benytte seg av sykkelboden på stedet. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. En safe og et skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. En buksepresse er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Andre funksjoner inkluderer telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio, pluggadapter, vekkerklokke og WiFi (uten ekstra kostnad). En kveldsforberedelse av sengen gir gjestene ekstra komfort om kvelden. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har familierom og 161 røykfrie rom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. En solterrasse er et flott sted å fordrive timene. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert golf, treningsstudio og aerobic.

Spisefasiliteter inkluderer en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. Gjestene kan nyte de kulinariske herlighetene til den røykfrie, luftkondisjonerte restauranten, som tilbyr høye stoler for barn. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast og halvpensjon. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Til lunsj kan gjestene velge mellom à la carte og en fast meny. Middagen serveres som à la carte. Diettmåltider og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider