Bilde av Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico eller Associated Free State of Puerto Rico, er et selvstyrt territorium som tilhører USA. Landet ligger i den nordøstlige Karibien, mellom Den dominikanske republikk og Jomfruøyene. Puerto Rico er et populært turistmål, og den unike kulturen har påvirkninger fra en blanding av afrikansk, spansk, indiansk og nordamerikanske røtter.

Ferier i Puerto Rico

Puerto Rico er rik på historiske og arkeologiske steder, og mange av disse er knyttet til landets spanske arv. I byer som San Juan, kan man beundre et stort antall monumenter og offentlige bygninger fra 1500-tallet. Noen av de mer kjente av dem er katedralen San Juan, festningen El Morris og det vakre dominikanske klosteret. Andre steder det er mulig og besøke er Casablanca, et herskapshus bygget for øyas første guvernør.

Musikk er en viktig del av kulturen i Puerto Rico og som landet selv inneholder den mange forskjellige påvirkninger. Afrikanske rytmer kombinert med en spansk barokk stil som skaper noe helt nytt og originalt. Selv maten i Puerto Rico bader i et vell av influenser og skaper noe som er både unikt og minneverdig.

Landet har noen fantastiske strender og for mange er disse en av hovedattraksjonene under en ferie i Puerto Rico. Kilometer på kilometer med idyllisk kystlinje tilbyr et stort utvalg strender med god plass for soling eller bading i krystallklart vann. Ikke overraskende, er vannsport også et populært tidsfordriv på øya. J*et ski, paragliding, kitesurfing, windsurfing,* alt du kan forestille deg tilbys på strendene i Puerto Rico. Dykking i særdeleshet er svært populær som en kombinasjon av det rene krystallklare vannet og fantastiske korallrev gir det ideelle forhold for sporten.

Billige ferier Puerto Rico

Det er svært vanskelig å sammenligne en ferie i Puerto Rico med andre reisemål på planeten. En unik blanding av kulturer kombinert med en fantastisk natur gjør det til et land som ingen andre.

Språk

spansk og engelsk

Valuta

USD

Lokal tid

GMT 5 timer

Søk etter reiser til Puerto Rico

Vær og klima

Prognose for Puerto Rico:

Kart

Puerto Rico

Reisemål i Puerto Rico

Andre reisemål i USA