Bilde av San Juan

San Juan

San Juan er hovedstaden i Puerto Rico. Denne levende og mangfoldige hovedstaden inneholder et vell av historiske attraksjoner, paradisiske strender, en levende kultur og en rik kulturarv. Det er et godt reisemål for familier, men tilbyr også massevis av muligheter for dem som ønsker å oppleve den livligere siden av livet på øya.

Ferier i San Juan

San Juan’s fulle tittel oversettes med "Metropolitan kommune, døperen Johannes" og den opprinnelige bebyggelsen på dette stedet ble grunnlagt av spanske nybyggerne i 1521. Det er faktisk den nest eldste byen, grunnlagt av europeere i Amerika, etter den dominikanske byen Santa Domingo.

Med en så rik historie og kulturarv, gir en ferie i San Juan deg muligheten til å utforske noen fascinerende gamle steder - og mange av disse er knyttet til festningsverkene og forsvarsbyggene  som ble bygget her av spanjolene. For eksempel vil du kanskje besøke fortet på Fort San Felipe del Morro og Fort San Cristóbal, både robust design som kombinerer kraft med arkitektoniske utsmykninger av spansk barokk stil. Det er også herskapshuset kjent som La Fortaleza, som en gang var øyas første guvernør sitt hjem.

Hvis du går rundt i bygatene vil du støte på utallige musikkscener, gallerier, museer og restauranter. Både musikk og mat i Puerto Rico er påvirket av en rekke ulike influenser og ingen ferie i San Juan ville være komplett uten å oppleve de lokale lydene og smakene!

San Juan er en populær sportsdestinasjon, og byen har arrangert flere internasjonale sportsarrangementer blant annet Pan American Games, the Caribbean Games og World Baseball Classics. Denne arven reflekteres i en stor lokal interesse for idrett, både land og vannbasert. På ferie i San Juan kan du drive med sykling, motocross og ridning eller kaste deg inn i bølgene på surfebrett eller vannscooter. Dykking er ytterligere en populær aktivitet i San Juan, den suverene kombinasjonen av krystallklart vann og vakre korallrev gir ideelle forhold for sporten. Strendene i San Juan er en fryd å se, med gylden sand som strekker seg så langt øyet kan nå.

Billige reiser til San Juan

Med et bredt utvalg av spennende attraksjoner som alle gjennomsyres med en unik lokalkultur. En tur til San Juan er sannsynligvis noe helt ulikt du tidligere har sett.

Gamlebyen San Juan (Viejo San Juan) er det historiske sentrum av San Juan. Selv om dette åtte ganger ti blokker store distriktet er en del av San Juan, er det ganske geografisk og kulturelt distinkt fra resten av byen. Siden dette er et turistmål, er engelsk ganske utbredt.

Hva man kan se og gjøre i San Juan

Park San Juan National Historic Site, Castillo San Cristóbal, en av de største spanske festninger i den nye verden, Castillo San Felipe del Morro (eller el Morro) er et citadell med en imponerende utsikt over anløpet til havnen i  San Juan, Fortín San Juan de la Cruz (eller el Cañuelo) ligger tvers over havna på Isla de Cabras og Casablanca, den første guvernøren i Puerto Rico sitt hjem.

Med sitt store utvalg av spennende attraksjoner alt gjennomsyret av en unik kultur, er en ferie i San Juan helt forskjellige fra steder du har vært før.

Søk etter reiser til San Juan

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for San Juan:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 28°C 22°C 27°C
Februar 29°C 21°C 26°C
Mars 29°C 22°C 26°C
April 30°C 23°C 27°C
Mai 31°C 24°C 28°C
Juni 31°C 24°C 29°C
Juli 31°C 25°C 29°C
August 32°C 25°C 29°C
September 32°C 25°C 30°C
Oktober 31°C 24°C 29°C
November 30°C 23°C 29°C
Desember 29°C 22°C 28°C

Prognose for San Juan:

Kart

San Juan

Andre reisemål i Puerto Rico