Stranden i Cala Mesquida

Stranden i Cala Mesquida

Cala Mesquida

Leter du etter et sted du kan nyte rolige feriedager i vakre omgivelser burde Cala Mesquida helt klart være noe for deg. Cala Mesquida ligger i en bukt på nordøstkysten av øya.

Bukten er omgitt av grønnkledde skoger og et kupert klippeterreng. Med det blåturkise havet og knall blå himmel som kontrast til den hvite sanden, er Cala Mesquida en liten naturperle. Her kan hver feriedag nytes i fulle drag.

Vakker strand med bra aktivitetstilbud

Stranden er bred og ca fem hundre meter lang med et krystallklart vann som vasker innover sanden. Bunnforholdene i sjøen langs stranden er noe varierte. Nivåforskjellen kan brått bli opptil to meter. Derfor er det lurt at de minste i familien blir holdt nøye øye med. Forholdene er gode for snorkling, dykking, windsurfing, seiling og vannski.

Fine utflukter i området

Fra dette fredfylte lille sommerparadiset er det gode bussforbindelser til de omkringliggende småbyene. Vil du bytte ut en lat feriedag med noen gode opplevelser bør du leie deg en bil. Hele den østre delen av øya har et flott landskap og mange små naturskjønne små badeviker. Dessuten vil små maleriske landsbyer på innlandet være vel verd et besøk.

Bare 10 minutters kjøring fra Cala Mesquida ligger småbyen Capdepera som har et typisk spansk miljø. Her kan du blant annet nyte gode tapasretter og ikke minst noe av all den smakfulle sjømaten i en av byens små eller store restauranter.

Hestesenteret Rancho Cala Mesquida ligger rett på baksiden av stranden i Cala Mesquida og tilbyr rideturer i et vakre omgivelser. Golfbanen i distriktet er kjent for sin gode standard. Er du golfentusiast bør du bestille plass på forhånd for denne banen er godt besøkt.

Søk etter reiser til Cala Mesquida

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Cala Mesquida:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 15°C 4°C 15°C
Februar 16°C 4°C 14°C
Mars 17°C 4°C 15°C
April 19°C 6°C 16°C
Mai 23°C 10°C 20°C
Juni 27°C 15°C 23°C
Juli 31°C 17°C 26°C
August 31°C 18°C 26°C
September 28°C 16°C 26°C
Oktober 23°C 12°C 24°C
November 19°C 8°C 21°C
Desember 16°C 5°C 18°C

Prognose for Cala Mesquida:

Fly + Hotell

Zafiro Cala Mesquida ★★★★ 7n 4 832,-
Viva Cala Mesquida Resort & Spa ★★★★ 7n 6 095,-
Vanity Suite ★★★★ 7n 12 503,-

Søk etter reiser til Cala Mesquida

Kart

Cala Mesquida

Andre reisemål i Mallorca