Vakre, populære Sitges har mye å by på

Vakre, populære Sitges har mye å by på

Sitges

Populære Sitges ligger en kort togtur syd for Barcelona. Byen er elegant og hyggelig med fine butikker, kunstgallerier, gode restauranter, barer og i sommermånedene er det et livlig natteliv her.

Stranden er herlig og langgrunn med finkornet, vaniljefarget sand og langs strandpromenaden er det en vakker palmeallé med restauranter og barer. 

Strender, sol og bad 

Det ligger flere badeviker og vakre, gylne og langgrunne strender i og rundt Sitges. Derfor trives alle her, inkl. barnefamiliene. Sitges har omtrent 300 soldager i året og klimaet er godt fra tidlig vår til langt utpå høsten. Midt på sommeren, når feriesesongen er på sitt beste, kan det bli litt trangt om plassen på de populære strendene, men tidlig sommer og utover høsten er det god plass og dette kan derfor være svært hyggelige tidspunkter for å besøke byen.

Kultur, shopping og uteliv

Sitges har flott historisk arkitektur, og i gamlebyen er gatene sjarmerende og smale med vakre blomsterdekorasjoner. Takket være en åpen holdning har byen blitt et populært reisemål blant homofile og regnbueflagget vaier stolt utenfor flere hoteller og barer. Sitges har et svært bra tilbud av gode restauranter så er du glad i mat er dette definitivt rett sted. Velsmakende middelhavsmat, fersk sjømat og ikke minst tapas av god kvalitet serveres på svært mange restauranter. Det er flere vindistrikter i området så prøv gjerne lokalprodusert Cava og Priorat. I sommermånedene er det et pulserende uteliv i Sitges. Mange starter kvelden med og titte på folkelivet og nyte et glass på en av de mange utekaféene langs strandpromenaden, og har du lyst er det bare å fortsette kvelden i Carrer del Pecat eller Carrer Sant Bonaventura. 

Sporty aktiviteter

Området rundt Sitges passer fint for sykling. Det finnes flere steder med bra sykler til leie, så hvorfor ikke utforske omgivelsene mens du trener. Her er også flere tennisbaner og golfbaner. Er stranden og vannet tingen finnes det et variert utvalg av vannsport på de største strendene.

Utflukter

Det er enkelt å ta seg rundt til nabobyene enten på sykkel, med leiebil eller med toget. Toget til Barcelona går flere ganger om dagen og bruker i underkant av 45 minutter.

Søk etter reiser til Sitges

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Sitges:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 13°C 4°C 14°C
Februar 15°C 5°C 13°C
Mars 16°C 7°C 14°C
April 18°C 8°C 16°C
Mai 20°C 12°C 19°C
Juni 24°C 16°C 23°C
Juli 28°C 19°C 25°C
August 28°C 19°C 26°C
September 26°C 17°C 25°C
Oktober 22°C 13°C 23°C
November 17°C 8°C 19°C
Desember 14°C 6°C 16°C

Prognose for Sitges:

Fly + Hotell

Hotel Medium Romàntic ★★ 4n 2 829,-
Port Sitges ★★★★ 4n 2 929,-
Subur Maritim Hotel (ex Best Western) ★★★★ 4n 2 949,-
Ibersol Antemare Hotel ★★★★ 4n 2 959,-
Kalma Sitges Hotel ★★★★ 4n 3 029,-
Platjador ★★★ 4n 3 099,-
Hotel Subur ★★★ 4n 3 299,-
Medium Sitges Park ★★★ 4n 3 539,-
Estela ★★★★ 4n 3 569,-
Calipolis ★★★★ 4n 3 649,-

Søk etter reiser til Sitges

Kart

Sitges

Andre reisemål