Costa Doradas vakre kyst med herlige strender og hyggelige byer

Costa Doradas vakre kyst med herlige strender og hyggelige byer

Costa Dorada

Costa Dorada betyr den gylne kysten. Navnet passer perfekt. Kysten består nemlig av ca. 80 kilometer med karamell-fargende strender som ligger i små og større bukter, på rekke og rad sørover fra Barcelona.

Landsbyene langs denne kysten er populære feriesteder, hver by med sin sin egen sjarm, og felles for mange av dem er at det er enkelt å stikke på utflukt til storbyen Barcelona, om man skulle ønske det.  

Gyldne strender på rekke og rad

Strendene som strekker seg kilometer på kilometer sydover fra Barcelona er fløyelsmyke og gylne. Noen ligger i små, intime bukter, noen er midt i en by mens andre er brede og lange med god plass mellom solstolene og parasollene. Vannsportaktiviteter finnes ved flere av strendene. 

Aktiviteter og utflukter

Det er enkelt å ta seg frem mellom byene langs Costa Dorada enten med leiebil eller med tog. Det er togforbindelse til Barcelona flere ganger om dagen. Sitges regnes for å være kystens mest elegante ferieby, mens Salou og Cambrils er de mest familievennlige, men dette er smak og behag og helt opp til deg å avgjøre. Innover i landet er det fjellrike områder med spennende aktiviteter som bl.a. klatring. Fra fjellområdene er det vakker utsikt over kysten. Det er flere store marinaer og mindre havner langs hele kysten. Det er mulig å bli delta på båtturer og seilturer fra flere av disse.

Søk etter reiser til Costa Dorada

Vær og klima

Prognose for Costa Dorada:

Fly + Hotell

Coma-ruga ★★★ 4n 2 606,-
Cornellà de Llobregat ★★★★ 3n 2 775,-
Badalona ★★★★ 3n 2 835,-
Cambrils ★★★★ 4n 2 847,-
Sitges ★★ 3n 2 895,-
Vilanova i la Geltrú ★★★ 3n 2 915,-
Salou ★★★ 4n 2 925,-
La Pineda ★★★ 4n 3 005,-
Castelldefels ★★ 3n 3 075,-
Tarragona ★★★ 4n 3 195,-

Søk etter reiser til Costa Daurada

Kart

Costa Dorada

Reisemål i Costa Dorada

Andre reisemål