Bilde av Agii Apostoli

Agii Apostoli

Den lille byen Agii Apostoli ligger langs den milenange kysten med små bukter og vakre strender like utenfor Chania by. Agii Apostoli er barnevennlig og fredelig, med fine strender og rolige, frodige omgivelser.

Samtidig er det kort vei inn til Agii Apostoli om du vil oppsøke en større by med flere aktiviteter, restauranter og underholdning.

Strender, sol og bad i Agii Apostoli

De tre strendene ligger i hver sin bukt med et parkområde mellom seg og landsbyen. Strendene varierer noe i størrelse. Den mest kjente er Chrissi Akti med sin gyldne sand. En er formet som en hestesko mens den minste er bare tjue meter bred. Alle tre er "blått flagg"-strender som betyr at de holder god standard. Hele dette område har en unik fauna med pinjetrær, oleanderbusker og eukalyptustrær. Her finner du til og med den sjeldne "Havpåskeliljen" som er en av plantene i området som er fredet og godt vernet om. Den blomstrer med en stor hvit påskelilje-liknende blomst med sterk søtlig duft. Flere naturvernprosjekter blir gjennomført i området hvert år. En av de viktigste oppgavene er blant annet å beskytte kystområdene der havskilpaddene går i land for å legge sine egg.

Aktiviteter i Agii Apostoli

I Agii Apostolis park er det fint å ta løpeturer om du skulle føle for det. Det er også et lite treningsområde her. Eller hva med en runde boule sammen med nye ferievenner? Barne trives gjerne godt på den store og fine lekeplassen som har både husker og klatrestativer.

Utflukter

Fjellene som du ser i innlandet er populærer for fotturer og sykkelturer, spesielt om du er her på våren eller høsten. Eller kanskje du vil gjøre livet litt mindre strabasiøst med å leie en bil. Kreta er en vakker og variert øy med svært mye å by på. Stopp gjerne i en av de hyggelige stedene du kjører gjennom for en ekte gresk landsbylunsj. Det er kort vei til mange hyggelige steder fra Agii Apostoli

Søk etter reiser til Agii Apostoli

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Agii Apostoli:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 14°C 8°C 17°C
Februar 14°C 8°C 16°C
Mars 16°C 9°C 17°C
April 20°C 12°C 17°C
Mai 25°C 15°C 20°C
Juni 29°C 19°C 23°C
Juli 31°C 21°C 26°C
August 30°C 21°C 27°C
September 28°C 19°C 26°C
Oktober 24°C 16°C 24°C
November 19°C 12°C 21°C
Desember 16°C 10°C 19°C

Prognose for Agii Apostoli:

Kart

Agioi Apostoloi

Andre reisemål