Bilde av Condado

Condado

Condado er et attraktivt og noe av en "designer"-destinasjon som ligger like øst for Puerto Rico sin hovedstad San Juan. Her finner du et godt utvalg av attraksjoner, fine restauranter og noen av de beste strendene i Puerto Rico.

Noe av dette gjør en ferie i Condado til et perfekt valg for familier, par og alle andre som ønsker å utforske området i sitt eget tempo.

Ferier i Condado

Hvis du vurderer en tur eller dagstur under ferien til Condado innser du raskt at du er innenfor rekkevidde av den gamle bydelen San Juan. Det koloniale området er fylt med fascinerende 1500-tall hus og kirker, hvorav mange er utsmykket i spansk barokk og gotisk stil.

I den sørlige delen av Condado, vil du finne de mest populære shoppingområdene i Wilson Street, Aldea Street, begge er fantastiske steder hvis du leter etter en souvenir fra Condado. Du vil også finne et rikt utvalg av restauranter og barer i området. Et utmerket sted hvis du er interessert i å prøve det lokale kjøkkenet - som så mye annet i Puerto Rico, har maten mange påvirkninger fra blant annet det indianske, afrikanske, spanske og nordamerikanske kjøkkenet.

Hvis strender er noe for deg, bør du ta deg direkte til den atlantiske kysten. Her finner du fantastiske strender med fin, gyllen sand som tilbyr ideelle forhold for soling og bading. Barna kan bade trygt i vannet, og du vil også finne et godt utvalg av vannsportsaktiviteter og prøve ut - hvorfor ikke prøve windsurfing eller hoppe over bølgene på en jet-ski. En annen populær aktivitet her er dykking, og det finnes en rekke dykkersentre rundt om i Condado hvor du kan leie utstyr for dagen, eller ta en leksjon eller to. Den utmerkede sikten betyr at du ikke vil ha noen problemer med å oppdage merkelige og fantastiske eksempler på det lokale marine livet!

Alternativt kan du ta turen innover og utforske det dramatiske og naturskjønne landskapet i området. Condado Lagoon er et spesielt vakkert sted og et flott reisemål for fotturer, sykling eller bare for en piknik.

Språk

Spansk, engelsk

Valuta

USD

Lokal tid

GMT - 5 timer

Søk etter reiser til Condado

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Condado:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 28°C 20°C 27°C
Februar 28°C 20°C 26°C
Mars 29°C 20°C 26°C
April 30°C 21°C 27°C
Mai 31°C 23°C 28°C
Juni 31°C 23°C 29°C
Juli 31°C 24°C 29°C
August 31°C 24°C 29°C
September 32°C 23°C 30°C
Oktober 31°C 23°C 29°C
November 30°C 22°C 29°C
Desember 29°C 21°C 28°C

Prognose for Condado:

Kart

Condado

Andre reisemål i Puerto Rico