Bilde av Isla Verde

Isla Verde

Isla Verde er et område like utenfor Puerto Ricos hovedstad San Juan. Stedet ligger tilknyttet til universitetsbyen Rio Piedras og boligområdet Hato Rey. En ferie i Isla Verde tilbyr en blanding av historiske severdigheter og en livlig ferieatmosfære med noe for alle, fra familier til festglade mennesker.

Hva man kan se og gjøre i Isla Verde

Det er mye å se og gjøre under en ferie i Isla Verde. Et godt utgangspunkt kan være den vakre universitetsparken, et velholdt parklignende område som er et flott sted for en avslappende spasertur eller en piknik. Du vil også finne forretningsområdet her, et område kjent som Golden Mile.

Arkitekturen i dette distriktet er både moderne og innovativt, en sterk kontrast til den koloniale spanske arkitekturen som er så populært rundt den nærliggende gamlebyen i San Juan.

Dette området av Puerto Rico sees på som feriedelen av San Juan. En ferie i Isla Verde vil bringe deg nære noen av landets mest populære turistattraksjoner; massive all-inclusive hoteller, utallige fine restauranter, fornøyelsesparker og vakre strender, alt dette venter deg når du velger å bestille en ferie til Isla Verde. Strendene her er omtrent så nær perfeksjon som du noensinne vil finne med krystallklart vann og kilometer med fin, gyllen sand. Det er også et stort utvalg av vannsportsaktiviteter tilgjengelig i området, med spennende aktiviteter som for eksempel paragliding, windsurfing og jetski.  Du kan utforske de magiske korallrevene mens du dykker, eller ta en guidet undevannstur i bukten.

Prøv det lokale kjøkkenet på ferie i Isla Verde, eller bare nyte atmosfæren på en av de mange lokale musikkscenene. Området tilbyr også et stort utvalg av nattklubber, med flere steder hvor du  kan gå og danse hele natten. Hvis du leter etter noe og gjøre for en dag, mens du er på ferie i Isla Verde, så vil du finne mange alternativer i den nærliggende hovedstaden San Juan. Her står spansk barokkstil arkitektur og kirker fra det 16. århundre side ved side med moskeer, kunstgallerier og moderne kjøpesentre. Det er et virkelig mangfoldig samfunn, med den unike blandingen av ulike påvirkninger i landets historie som idag utgjør Puerto Rico's rike kultur.

Billig ferie i Isla Verde

En feriereise til Isla Verde tilbyr noe for alle, og den unike puertoricanske kulturen gjør dette til et reisemål helt ulikt alle andre reisemål. Enten du er her for strendene, nattklubbene eller for den spanske koloni-arkitekturen vil din ferie til Isla Verde, være noe du husker i årene som kommer.

Språk

spansk og engelsk

Valuta

USD

Lokal tid

GMT - 5 timer

Søk etter reiser til Isla Verde

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Isla Verde:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 28°C 20°C 27°C
Februar 29°C 20°C 26°C
Mars 29°C 20°C 26°C
April 30°C 21°C 27°C
Mai 31°C 23°C 28°C
Juni 31°C 23°C 29°C
Juli 31°C 24°C 29°C
August 32°C 24°C 29°C
September 32°C 23°C 30°C
Oktober 31°C 23°C 29°C
November 30°C 22°C 29°C
Desember 29°C 21°C 28°C

Prognose for Isla Verde:

Kart

Isla Verde

Andre reisemål