Bilde av Azorene

Azorene

Denne øygruppen midt i Atlanteren mellom Lisboa og Nord Amerika, består av totalt 9 magiske vulkanøyer. Her går livet i harmoni med naturen, og de vakre øyene med en unik flora er omgitt av det behagelige Atlanterhavsvannet.

Azorene er fortsatt uoppdaget og turismen er regulert til et visst antall pr år. Når man reiser til Azorene er det først og fremst for den storslagne naturen, naturopplevelsene og de spennende utfluktene. Leiebil og/eller forhåndsbestilte utflukter anbefales om du er ute etter å samle fine ferieminner.

Hovedøya er Sao Miguel hvor hovedstaden Ponta Delgada ligger. På Sao Miguel fins det mange severdigheter og muligheter for flere spektakulære opplevelser, alt fra vakker blomsterprakt til hval- og delfinsafari.Strender og naturlige havbassenger ligger langs sydkysten, og det fins flere muligheter til bad i varmtvannskilder. Hele øya er som en stor velholdt botanisk hage. I Ponta Delgada fins det et stort tilbud av restauranter. Kveldslivet er passe hektisk og har et trivelig tilbud av musikk/dansebarer.

Terceira er Azorenes tredje største øy og det tar 40 min å reise hit med fly fra hovedøya Sao Miguel. Her er det like frodig og grønt som på de andre øyene i øygruppen og kan by på sterke naturopplevelser. Når man tar seg rundt på Terceira i de billedskjønne omgivelsene, ser man herregårdsliknende villaer, vakre hus, velholdte hager.

Hovedstaden på Terceira er Angro do Heroismo, som er enestående vakker og trivelig.Byen ligger på UNESCOs verdensarvliste på grunn av den var en felleshavn for sjøfarere mellom Europa, Amerika og Afrika. Her er den gode matkulturen omtalt og velrenommert, og det fins et stort tilbud av restauranter. Bading i havet er mulig fra badestiger, og det finnes både naturlige og konstruerte havbassenger. Sandstrendene på Terceira er ikke så bra.

Søk etter reiser til Azorene

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Azorene:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 17°C 12°C 17°C
Februar 17°C 11°C 16°C
Mars 17°C 12°C 16°C
April 18°C 12°C 17°C
Mai 20°C 13°C 18°C
Juni 22°C 15°C 20°C
Juli 24°C 17°C 22°C
August 26°C 18°C 24°C
September 25°C 18°C 24°C
Oktober 22°C 16°C 22°C
November 20°C 14°C 19°C
Desember 18°C 13°C 18°C

Prognose for Azorene:

Fly + Hotell

São Miguel Island ★★★★ 7n 7 958,-
Ponta Delgada ★★★ 7n 8 126,-
Lagoa ★★★ 7n 9 104,-
Vila Franca do Campo ★★★★ 7n 9 778,-

Søk etter reiser til Azorene

Kart

Azores

Reisemål i Azorene

Andre reisemål