Bilde av El Toro

El Toro

El Toro ligger i en nydelig liten kalkstensbukt sørvest på øya. El Toro er en liten by med ca to tusen innbyggere. Den ligger i Calvia fylke og har småbyene Santa Ponsa rett nord og Son Ferrer rett øst for seg.

Paseo Calvia er ei vandrerute gjennom hele fylket. Den er 32 kilometer lang og løper gjennom El Toro. Hele vandreruta har form etter landskapet den ligger i. Langs hele ruta er det lagt til rette for å ta små pauser hvor du kan sette deg på en benk og iakta en frodig natur med et variert plante- og fugleliv. Dessuten er det bygget opp små lekeplasser for barn ved jevne mellomrom langs ruta. Da ruta ble offisielt åpnet, ble det bestemt at det var tillatt for syklister også. Syklister har som regel ikke lov til å ferdes på tur- og gangveier i Sapnia.

Byen har en liten strand ved siden av havnen, Port Adriano, som har blitt modernisert de siste årene for blant annet å tiltrekke seg yachter og flere turister. Stranden her ligger godt skjermet for både bølger og vind.

Det er et lite utvalg av kafeer,barer og restauranter i El Toro.Derimot kan du gjøre din daglige varehandel på den lokal "Spar"-butikken.

Søk etter reiser til El Toro

Vær og klima

Prognose for El Toro:

Fly + Hotell

Pure Salt Port Adriano ★★★★★ 7n 13 389,-

Søk etter reiser til El Toro

Kart

El Toro

Andre reisemål