Stranden i lille, hyggelige Puerto Pollensa på nordsiden av Mallorca

Stranden i lille, hyggelige Puerto Pollensa på nordsiden av Mallorca

Puerto de Pollensa

Puerto de Pollensa er et sjarmerende og forholdsvis rolig sted hvor det lokale miljøet blandes med både spanske og utenlandske turister på en avslappet måte. Badebyen ligger i en vakker bukt, og med sitt lokale miljø er følelsen ekte og svært langt fra å være preget av masseturismen.

Puerto de Pollenca ligger ikke langt fra det mer kjente feriestedet Alcúdia. Det er heller ikke langt til den vakre lille bukten Cala San Vicente.

Strand og familieferie

Stranden her er en lys og lekker sandstrand som er omgitt av vakker natur. Den er tilstrekkelig lang og bred til ikke å bli overfylt. Langs strandpromenaden ligger det mange gode restauranter med både lokale spesialiteter, spanske retter og internasjonale menyer. Promenaden er et populært sted å spasere utover kveldene og kanskje slå seg ned på en av kaféene for å titte på andre som er ute for å gjøre akkurat det samme.

Et hektisk natteliv finner du ikke her. Det nærmeste "barlivet" ligger i Alcudia. Til Puerto de Pollensa reiser du for å nyte livet i et rolig og vakkert miljø. Ca. fem kilometer fra Puerto de Pollenca ligger byen Pollenca som absolutt er verdt et besøk. Byen har lang historie og en spasertur i de smale gatene og en kaffe på torget er absolutt å anbefale. 

Avstanden til flyplassen i Palma er ca 70 km.

Søk etter reiser til Puerto de Pollensa

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Puerto de Pollensa:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 15°C 4°C 15°C
Februar 16°C 4°C 14°C
Mars 17°C 4°C 15°C
April 19°C 6°C 16°C
Mai 23°C 10°C 20°C
Juni 27°C 15°C 23°C
Juli 31°C 17°C 26°C
August 31°C 18°C 26°C
September 28°C 16°C 26°C
Oktober 23°C 12°C 24°C
November 19°C 8°C 21°C
Desember 16°C 5°C 18°C

Prognose for Puerto de Pollensa:

Andre reisemål