I Agios Georgios tar man fred og ro på alvor

I Agios Georgios tar man fred og ro på alvor

Agios Georgios

I Agios Georgios tar man fred og ro på alvor. Her leves både ferielivet og livet for øvrig på den sakte, behagelige måten. Den lille landsbyen på nordvestsiden av øya er omringet av vakker natur og en av de beste strendene på Korfu.

Strandliv og vakker natur

Mange mener at stranden i Agios Georgios er den beste på Korfu. Den er gylden og omtrent 5 kilometer bred og ligger i en vid, åpen bukt med vakker natur på alle kanter. Åssider med oliventrær og sypresser omringer stranden sammen med private hus og små hoteller. Fotturer i de vakre omgivelsene er populært.

Spisesteder og butikker

Det finnes en del butikker av det slaget som selger "det man trenger" og noen få turist-butikker som selger det man egentlig ikke trenger. I tillegg er det en del restauranter, hyggelige tavernaer og noen barer her, men dette er definitivt ikke stedet for natteliv. 

Utflukter

Det tar omtrent 40 minutter å kjøre til Korfu by. Hovedstaden på øya er en av de vakreste byene i Hellas og en tur hit er absolutt å anbefale. Å spasere gjennom gamlebyen og de venetianske kvartalene er en nydelig opplevelse. I andre deler av byen kan man få en følelse av å være i Paris, og midt i byen ligger den vakre promenadegaten med flere parker og en mengde kaféer og restauranter.

Søk etter reiser til Agios Georgios

Vær og klima

Prognose for Agios Georgios:

Kart

Agios Georgios

Andre reisemål i Korfu