Agios Gordis har en av Korfus beste strender

Agios Gordis har en av Korfus beste strender

Agios Gordios

Agios Gordios ligger ca. midt på vestkysten av Korfu, ved en av øyas beste strender. Landskapet er vakkert med grønne åser og olivenlunder. Langs hovedgaten ligger restauranter, lokale tavernaer og butikker.

Her finnes alt du trenger, og likevel er stemningen og livet rolig. Takket være den flotte beliggenheten på vestkysten er solnedgangene nydelige.

Strandliv, sol og bad

Stranden i Agios Gordios er lang og barnevennlig. Mange mener at dette er den vakreste stranden på Korfu, og det sier ikke så lite for øya har svært mange vakre badebukter og strender. Det er mulig å delta på forskjellig typer vannsportaktiviteter på stranden, selv om det stort sett er fred og ro som gjelder. Langs med stranden ligger flere lokale tavernaer og enkle men hyggelige kaféer.

Natur og aktiviteter

Landskapet rundt Agios Gordios er svært vakkert. Bak den lille byen strekker den grønne åsen seg oppover med sypresser og olivenlunder. Følger du åsidene helt til topps får du vakker utsikt over området og havet. Både fotturer og sykkelturer på leide sykler er populære aktiviteter. Noen små landsbyer ligger inne i landet få kilometer fra Agios Gordios. Herfra er det fint å gå på fottur i tilrettelagte løyper.

Fornøyelser, mat og drikke

Selve småbyen syder av "gresk øy-atmosfære". Dette er en av grunnene til at feriegjester i Agios Gordios stadig kommer tilbake. Byen har et godt utvalg av kafeer, restauranter og tavernaer.  Det er likevel ikke noe utbredte kvelds eller natteliv her. Vil man ha et større utvalg er det en god idé å ta en tur til Korfu by, noe som absolutt er å anbefale under en ferie på Korfu.

Søk etter reiser til Agios Gordios

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Agios Gordios:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 14°C 5°C 16°C
Februar 14°C 6°C 16°C
Mars 16°C 7°C 16°C
April 19°C 10°C 17°C
Mai 24°C 13°C 20°C
Juni 28°C 17°C 24°C
Juli 31°C 19°C 26°C
August 31°C 19°C 26°C
September 28°C 17°C 26°C
Oktober 23°C 14°C 23°C
November 18°C 10°C 20°C
Desember 15°C 7°C 18°C

Prognose for Agios Gordios:

Fly + Hotell

Irene Apartments and Studios, Agios Gordios ★★ 7n 5 398,-
Lido Sofia Apartments ★★★ 7n 13 533,-

Søk etter reiser til Agios Gordis

Kart

Aghios Gordios

Andre reisemål