Den lille byen Benitses har et godt utvalg av restauranter, tavernaer og barer

Den lille byen Benitses har et godt utvalg av restauranter, tavernaer og barer

Benitses

Benitses ligger på østkysten av Korfu like sør for Korfu by, og med utsikt inn mot fastlandet. På 80-tallet var dette et populært reisemål for party-glade ungdommer i alle aldre.

Sånn er det ikke lengre. I dag er stemningen her en helt annen, og dagens Benitses er en rolig liten landsby som har fått tilbake kontakten med sine opprinnelige fiskerlandsby-røtter.

Strender, sol og bad

Benitses har flere mindre strender på rekke og rad etterhverandre, noen med sand noen med små steiner. Vannet her er stort sett rolig og krystallklart. Ved den største stranden finnes det en del vannsport-aktivitet. 

Restauranter og spisesteder

Det finnes flere restauranter, kaféer og lokale tavernaer i Benitses. Den nordlige delen av landsbyen har en ny marina og noen eldre kvartaler med tradisjonelle hus og lokale tavernaer. Det finnes en del barer hvor det er hyggelig å slå seg ned med en drink, selv om Benitses ikke lengre er stedet om du ønsker et utpreget natteliv.

Utflukter i området

Benitses er omgitt av fjellandskap og har utsikt inn mot fastlandet og Albania. Korfu by ligger ikke langt unna og et besøk i den vakre fransk- og italienskinspirerte hovedstaden er absolutt å anbefale. Her kan du rusle langs smale brosteinsgater, beundre vakre bygninger og den venetianske festningen, shoppe i et stort utvalg butikker og slå deg ned på fortaukaféer som minner om de du finner i Paris. Det er bussforbindelse inn til Korfu by flere ganger om dagen.

Søk etter reiser til Benitses

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Benitses:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 14°C 5°C 16°C
Februar 14°C 6°C 16°C
Mars 16°C 7°C 16°C
April 19°C 10°C 17°C
Mai 24°C 13°C 20°C
Juni 28°C 17°C 24°C
Juli 31°C 19°C 26°C
August 31°C 19°C 26°C
September 28°C 17°C 26°C
Oktober 23°C 14°C 23°C
November 18°C 10°C 20°C
Desember 15°C 7°C 18°C

Prognose for Benitses:

Andre reisemål i Korfu