Skiathos

Skiathos er en vakker øy og har en flott hovedstad hvor de hvitkalkede husene ligger tett i sjarmerende små gater. Øya er et paradis for strandelskere og 65 av Hellas beste strender finner du her.

  1. Skiathos regnes som perlen blant de nordlige øyene like utenfor det østlige Hellas.

Skiathos er en vakker øy som har en flott hovedstad hvor de hvitkalkede husene ligger tett i sjarmerende små gater. Her kan du velge å bo i en rolig og behagelig atmosfære eller i mer livlige omgivelser med et stort fornøyelsesliv på dørstokken.

Skiathos er et paradis for strandelskere og 65 av Hellas beste strender finner du her. Alle de store strendene på sørsiden av øya har vannsport-sentre og det er 2 dykkeskoler. Du finner også mer private strender som kun er tilgjengelig med båt. Sørkysten er godt beskyttet mot kraftig vind og store bølger, kombinert med at strendene er langgrunne og barnevennlige er det godt egnet for familier.

Med leiebil kan du lett ta deg rundt på øya. Ruinene etter den gamle byen Kastro hvor folket på øya bodde frem til ca 1830, er virkelig verd et besøk. Andre gode tips er klostrene Charalambos og Kounistra som er over 300 år gamle, Halaria-stranden med sølvgrå rullestein og de ulike grottene.

“Mamma Mia”-filmen ble i all hovedsak spilt inn på øya Skopelos. Men, flere av scenene fra filmen ble spilt inn på Skiathos

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Skiathos
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 12°C 7°C
Feb 13°C 8°C
Mar 14°C 9°C
Apr 18°C 12°C
Mai 22°C 15°C
Jun 26°C 19°C
Jul 28°C 22°C
Aug 27°C 21°C
Sep 25°C 19°C
Okt 20°C 15°C
Nov 17°C 12°C
Des 14°C 9°C
Prognose for Skiathos