Bilde av Parga-området

Parga-området

Parga-området ligger på vestkysten av det greske fastlandet. Naturen er kupert og vakker med fredelige strender og bukter, små landsbyer og sjarmerende feriebyer. Like utenfor kysten er det små og store øyer og litt mot nordvest ligger den populære øya Korfu.

Det finnes flere reisemål å velge mellom i Parga-området. Parga by er det mest postkortvakre og romantiske av reisemålene, mens øya Lefkas er perfekt for deg som vil oppleve mer landsbystemning og ha ekstra mange strender å velge mellom. 

Mat og drikke

Det finnes gode lokale tavernaer i på alle feriestedene i Parga-området. Her kan du få servert dagens fangst av fersk fisk samt greske spesialiteter som souvlaki, moussaka, stifado og selvfølgelig gresk salat og tzatziki. Det største utvalget av restauranter finnes i Parga.

Strender, sol og bad

På alle feriestedene i dette området er det flere strender å velge blandt. Ofte ligger det minst en strand i sentrum av byen og flere bukter å små og litt større strender i kort avstand. Felles for alle stedene er en avslappet stemning og ved flere av strendene er det små tavernaer og pinjetrær som gir deilig skygge på varme dager.

Utflukter i Parga-området

Båtutfluker er populært, og det er enkelt å leie bil for å utforske omgivelsene på egenhånd i Parga-området.

Søk etter reiser til Parga-området

Fly + Hotell

Nydri ★★ 7n 5 311,-
Parga ★★ 7n 5 695,-
Lefkas ★★★ 7n 6 075,-
Ammoudiá ★★ 7n 6 195,-
Aríllas ★★★ 7n 6 787,-
Syvota ★★ 7n 7 882,-
Kanáli ★★★ 7n 8 408,-
Nikiana ★★★★ 7n 11 180,-

Søk etter reiser til Parga-området

Reisemål i Parga-området

Andre reisemål i Hellas