Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Mauritius

Topp » Mauritius
Klikk på bildet for å se neste
  Oversiktsbilde over sørvestlige kysten av Mauritius. Halvøya La Morne med den 556 meter høye klippen Neste 
Mauritius
Mauritius er en fantastisk øy i det Indiske Hav. Det tropiske paradiset Mauritius er perfekt for de som skal på bryllupsreise, eller ønsker en fantastisk ferie i nydelige omgivelser.

Turistene kommer til Mauritius spredt gjennom hele året. Men jul/nyttårstider er nok tiden Mauritius har flest besøkende. Det kan derfor være lurt å bestille reisen til Mauritius i god tid om du ønsker å tilbringe juleferien der. Den aller beste tiden å reise til Mauritius værmessig er fra mai til november da det ikke er så mye regn og luftfuktighet. Fra desember til april kan været bli veldig varmt i Mauritius.

Det beste ved Mauritius er de kritthvite strendene og det blå klare havet. Det klare vannet på Mauritius er perfekt for snorkling. Vannet i Mauritius er omringet av korallrev. Du kan også bli med på fisketurer i Mauritius, for å fange eksotiske fisker. Ta også en utflukt til de vakre blå lagunene på Mauritius. Hvorfor ikke benytte anledningen til å ha en aktiv ferie når du er på Mauritius? Du kan for eksempel prøve vannscooter, seiling, strandvolleyball. Og dersom du er glad i golf, tilbyr Mauritius et godt utvalg i gode golfbaner.

Ta deg en tur til Casela Nature & Leisure Park på Mauritius. Her finner du blant annet svære skillpadder, tigrer, kenguruer samt mange spennende fuglearter. Men dersom du har lyst å se krokodiller, kan du gjøre nettopp dette på Mauritius. Vanilla Crocodile & Tourism Park har over 1000 Nil Krokodiller. Parken har også flere eksotiske planter, banan og bambustrær som trives veldig godt i Mauritius tropiske klima.

Lange dager i solen på Mauritius skjerper appetitten. Og denne får du tilfredsstilt på Mauritius, uansett hva din smak måtte være. Du kan for eksempel smake utsøkte retter fra det Indisk, fransk, eller kinesisk kjøkken på Mauritius. Disse restaurantene finner du en del av langs Mauritius populære strendene.

Det er ingen fare for shoppingglade å besøke Mauritius. Du kan du handle alt fra eksotisk krydder, smykker, lokalt håndverk, klær, parfyme med mer. Du finner også kjøpesentre på Mauritius, samt små butikker rundt omkring.


» Kart over Mauritius
Oversiktsbilde over sørvestlige kysten av Mauritius. Halvøya La Morne med den 556 meter høye klippen På Mauritius finnes et stort antall luksushoteller En av de mange flotte strendene på vestkysten av Mauritius Hotellene ligger nede ved vannet og de fleste rom vender ut mot havet
På Mauritius er det vanlig at rommene ligger i 2 eller 3 etasjer Solnedgang ved et stort svømmebasseng Strendene i nord kan ofte være noe mindre enn i øst eller i vest I sør finns en rekke små fosser hvor man kan bade
The Seven Coloured Earths er en populær turistattraksjon På Mauritius er det et stort utvalg av golfbaner Stranden på Paradis Hotel & Golf Club Hovedstaden Port Louis sett fra åsen bak byen
Kiting er en av mange vannsportaktiviteter på Mauritius Bilde over de sentrale og frodige fjellene på Mauritius Air Mauritius er en av våre samarbeidspartnere på fly Katamaran cruise er en flott opplevelse på Mauritius