Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Saint Lawrence Gap

Topp » Barbados » Saint Lawrence Gap
Klikk på bildet for å se neste
  Eventyrlig utsikt over stranden fra Southern Palms Beach Club Neste 
Saint Lawrence Gap

Avslappet strandliv på dagen, pulserende uteliv på kvelden

St. Lawrence Gap, eller The Gap som stedet gjerne kalles, er et livlig turistområde på Barbados' sørkyst, ca 10 minutter fra hovedstaden Bridgetown, og knapp 25 minutter fra Holetown. Her er det et høyt tempo, og det vrimler av restauranter, barer og nattklubber. Her ligger gourmetrestauranter og trendbarer side om side med gamle puber og rom-shops. Alt blender inn i et karneval av farger, lyder og opplevelser. Mange steder har live-musikk med lokale band, og her kan du danse inn i de sene nattetimer til calypso, reggae, rock og salsa.

Strendene her er også av de bedre på øya. Med sin beliggenhet på sørspissen av Barbados, omfavnes dette området av en deilig havbris, som gjør det forfriskende deilig på de varmeste dagene.

The Gap er stedet for deg som liker en livlig atmosfære, vannsport, uteliv, shopping og karibiske rytmer. Her finner du alt dette, hele året.


» Kart over Saint Lawrence Gap
Eventyrlig utsikt over stranden fra Southern Palms Beach Club Gap har et variert utvalg av restauranter. Alt fra fast food til luksusrestauranter Utsikt fra Amaryllis Beach Resort. Ligger 10 minutter vest fra Gap Fra den østlige delen av Gap hvor man finner rimeligere hoteller og gjestehus
Worthing Beach ligger noen få minutter fra Gap og har mange prisfornuftige hoteller Nyte en sundowner ved svømmebassenget i Gap Stranden i Gap er prima kvalitet Souhern Palms Beach Club & Resort Hotel ligger midt i Gap