Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Masai Mara

Topp » Kenya » Masai Mara
Klikk på bildet for å se neste
  Kilimanjaro ruver i bakgrunnen Neste 
Masai Mara

Førsteklasses safariopplevelser i Masai Mara

Masai Mara er et nasjonalreservat sørvest i Kenya, styrt og befolket av Maasai-folket. Reservatet er et av de mest kjente i Afrika og en velkjent safaridestinasjon. Her er det store muligheter for å se “The Big Five”, i tillegg til en rekke andre dyr som sebra, gaselle, giraff og krokodille. Masai Mara kan også skimte med et meget imponerende fugleliv.

På grunn av sin beliggenhet i høyden er klimaet noe kjøligere enn på de brennhete steppene i lavlandet, og særlig juni-september regnes som høysesong værmessig. Dette er også den perioden med minst nedbør.

Ting å gjøre i Masai Mara:

* Her er det safari som gjelder. Erfarne guider med inngående kjennskap til flora og fauna gjør dette til en opplevelse for livet.
* En ballongferd over steppene i soloppgang er en fantastisk måte å observere dyrene når de er mest aktive.
* Mange velger også å legge et besøk til en av Masai-landsbyene.
* Kjøp gjerne smykker og håndtverk fra lokale landsbyboere

En typisk safari kan være som følger:

Dag 1: Ankomst Nairobi. Så kjører man mot Lake Nakuru nasjonalpark. Game drive og overnatting ved Lake Nakuru.
Dag 2: Tidlig avreise mot Masai Mara med lunsj-stopp på veien. Gamedrive på ettermiddagen i Masai Mara. Overnatting i Masai Mara.
Dag 3: Game drives på morgenen og ettermiddagen i Masai Mara. Overnatting i Masai Mara.
Dag 4: Game drive om morgenen hvis man ønsker dette. Kjøre tilbake til Nairobi. Besøke Karen Blixen museum. Fly videre til stranddestinasjon eller overnatting i Nairobi.

SEND OSS EN FORESPØRSEL OM SAFARI i KENYA: KONTAKT OSS

Serengeti er ypperlig å kombinere med strandopphold på Zanzibar og Seychellene

Kilimanjaro ruver i bakgrunnen En flokk sebraer slukkre tørsten Ballongsafari er populært og gir mulighet for å komme tett på dyrene med spektakulær utsikt Gnuene migrerer to ganger årlig. Massive flokker
En hunnløve på vakt Akasietrær er typiske innslag på savannen Flodhesten er et av verdens farligste dyr. Heldigvis trives den best i vann Giraffer når enkelt opp til de grønne tretoppene
Bilder fra Masai Mara Håndlagde masai-smykker er populære gaver å kjøpe med hjem Antiloper Veiene er ikke alltid like gode som på bildet, og noen turer kan være ganske humpete