Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Dubai

Topp »  » Dubai
Klikk på bildet for å se neste
  Dubai Marina er en relativ ny bydel i Dubai Neste 
Dubai
Dubai er en av de syv Forente Arabiske Emerater, og uten tvil den mest populære. Dubai satser sterkt på luksus turisme, og kan by på eksepsjonelle severdigheter.

Dubai er en av de syv Forente Arabiske Emerater, og uten tvil den mest populære. Dubai har, eller kommer til å få: verdens største samling av kunstige øyer (the World), verdens største kunstige slalåmbakke, verdens største fornøyelsespark: Dubai World (ja den er større enn Orlandos Disneyworld) og for ikke å glemme verdens eneste 7 stjerners hotell Burj Al Arab som er i Dubai.

Det er faktisk kun 8 % av økonomien i Dubai som kommer fra oljeutvinning. Dubai er drevet gjennom turisme og handel. Det har vært, og er en storsatsning innen turisme.

Dubai er shopping hovedstaden i Midtøsten. Dubai Shopping festival arrangeres hvert år, og da går kredittkortene veldig varme. Kjøpesentre i Dubai er gedigne, og butikkene svære og utvalget eksepsjonelt godt. Designerklær, smykker, elektronikk er litt av hva Dubai kan by på. Dubai har også et godt kulinarisk kjøkken. De beste restaurantene ligger under hotellene. Det er også gjennom hotellene i Dubai restaurantene kan servere alkohol til måltidene. Det er riktignok noen andre steder som har kommet seg unna denne regelen i Dubai.

Litt utenfor Dubai kan du bli med å ri på kamel, ta ørkensafari, eller bli med en firhjuling som suser av gårde over store sanddyner i ørkenen. Denne opplevelse utenfor Dubai slår uten tvil den villeste berg og dalbane!

Det er tropisk klima i Dubai. Mellom november og mars er været varmt med rundt 25 grader og solrikt. På sommerhalvåret i Dubai er det lite regn og temperaturer oppi 40 grader. Dubai er virkelig en by som bare må besøkes.


» Kart over Dubai
Dubai Marina er en relativ ny bydel i Dubai Ved Jumeirah Beach ligger enorme Madinat Jumeirah med kanaler og over 40 restauranter Kamel karavan i ørkenen utenfor Dubai Madinat Jumeirah er veldig vakkert på kveldstid
Skibakken inne på Mall of Emirates er en stor turistattraksjon Luksushotellet Al Maha Desert Resort & Spa ligger cirka 50 kilometer fra Dubai Falkeoppdrett er en kultur som har blitt vidererført gjennom generasjoner Dubai har mange golfbaner. Her fra Dubai Creek Golf & Yacht Club
Den høye bygningen til venstre er Rose Tower. Det er verdens høyeste hotell med 333 meter Man kan finne roen ved Dubai�s meget gode strender Gode muligheter for vannsport utenfor Jumeirah Beach Rett utenfor Dubai ligger endeløse og vakre ørkenlandskap
1 time fra Dubai ligger Abu Dhabi hvor et besøk på denne moskéen er mulig Burj Al Arab er verdens eneste 7-star hotell Fonteneshowet ved Dubai Mall bør man få med seg Ørkensafari er ved siden av shopping de to mest populære aktivitetene i Dubai

Dubai (WatchMojo.com)

Dubai (DefinitelyDubai.com)