Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Brasil

Topp » Brasil

Brasil
Strender, Amazonas, karneval, samba og nasjonalsporten fotball forbindes med Brasil. Her er det en herlig stemning med et solsikkert tropisk klima, og det er forholdsvis billig. Strendene er brede med finkornet sand, og brasilianerne selv tilbringer de fleste timene på stranden, det er der de lever og omgås. Alt fra matlaging, dans, fotball og lek foregår på stranden i tillegg til soling og bading.

Det fins mange ulike utflukter å velge mellom, blant annet tilbys mange ulike rundreiser som kan bestilles enten hjemmefra eller på stedet.

Frommer's (EN)
Wikipedia (NO)
Brasil's Turistbyrå (EN)
Kart Brasil
Natal
Natal har raskt blitt et populært reisemål, på grunn av de fantastiske strendene, den lette og hyggelige stemningen og ikke minst på grunn av det lave prisnivået. I Natal fins det et stort tilbud av restauranter, musikkbarer, barer og diskotek. Det meste av fornøyelseslivet preges av den brasilianske måten å leve og omgås, med intensivt uteliv i helgene. For den som ikke bare vil ligge på stranden og nyte solen, fins det ulike vannsporter, riding og fotturer. Vannet ved Natal passer også fint for snorkling.

Fra flyplassen til Natal sentrum er det ca 30 km.


» Les mer om Natal

Recife
Recife er en moderne storby med ca 1,5 millioner innbyggere. Byen ligger langs Atlanterkysten og har flere vakre bygninger fra kolonitiden. Den lange fine sandstranden strekker seg langs hele byen. I Brasil er det folkefester og karneval året rundt. De avløser hverandre og man hører sambatakter på hvert hjørne. Flyplassen i Recife (REC) ligger ca 11 km sydøst for byen. Det går busser hvert kvarter og bussturen tar ca 40 minutter.
» Les mer om Recife

Natal | Recife