Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Dominikanske republikk

Topp » Dominikanske republikk

Dominikanske republikk
Hovedstaden på den Dominikanske Republikk er Santo Domingo med ca 2,5 millioner innbyggere. I karibien er det mange rytmer, og her er det merengue som dominerer. På dansegulv i hele landet spilles det merenguemusikk, og det er umulig å holde hoftene stille i denne livlige og glade dansen. Det fins mye å bli fascinert av i den Dominikanske Republikk, den frodige grønne naturen, og de vakre strendene. Prisene er lave og man får mye for pengene. Mange av hotellene ligger ved stranden og har All Inclusive.
Kart Dominikanske republikkCosta de Ambar
Langs Costa de Ambar kysten ligger det mange små turiststeder på rekke og rad langs den fantastiske stranden. I bakgrunnen som kontrast til det turkisblåe vannet og den gulhvite sanden strekker den grønne og frodige regnskogen seg. I den Dominikanse Republikk så foregår det meste inne på hotell- og strandområdet til hotellene. Mange av hotellene har aktiviteter som man kan delta i både om dagen og om kvelden.

Det finnes mange utflukter som man kan melde seg på. Til den frodige regnskogen og vannfallet kan de som ønsker det ri på hest. Puerto Plata er en gammel koloniby som man også kan besøke. Dykking og snorkling er fantastisk her, og det er også muligheter for dyphavsfiske.


» Bilder og kart fra Costa de Ambar

Cabarete
Cabarete er en liten by med avslappet atmosfære, byen ligger på norddelen av den Dominikanske Republikk. Her fins det lange herlige sandstrender, og er et paradis for mange surfere på grunn av ideelle vindforhold. I cabarete fins det trivelige caféer og mange bra restauranter med levende musikk som serverer utsøkte skalldyrsdelikatesser. På strandbarene er det et spennede uteliv.
» Bilder og kart fra Cabarete

Sosua
Sosua ligger i en fin bukt med en av nordkystens fineste strender som omgis av kokospalmer, og vannet er klart. Utenfor bukten ligger det et lite korallrev, og det er populært å snorkle og dykke her. Langs stranden ligger det flere barer, restauranter og mange lokale selgere har sine salgsplasser her. Atmosfæren i Sosua er karibisk og avslappet.
» Bilder fra Sosua

Costa Dorada
Til populære Costa Dorada reiser mange sol- og bad entusiaster, og det er lett å forstå. På den lange fine sandstranden fins det flere aktiviteter å velge mellom, men hovedaktiviteten er avkobling.
» Bilder fra Costa Dorada

Puerto Plata
Puerto Plata er en gammel koloniby som ligger på Costa de Ambar. Puerto Plata er en av de mest populære turistbyene, med vakre strender og fantastisk natur, omkranset av høye fjell kledt i tropisk vegetasjon.
» Bilder og kart fra Puerto Plata

Playa Dorada
Playa Dorada ligger bare et par kilometer fra den større byen Puerto Plata. Playa Dorada har en lang strand som omgis av palmer. Sanden er fin og hvit, og det er langgrundt. På stranden kan man velge blandt mange aktiviteter som windsurfing, kajakk og snorkling. I Playa Dorada fins det mange bekvemme all inclusive-hoteller, og mange av dem ligger rett på strenden.
» Bilder fra Playa Dorada

Costa de Ambar | Cabarete | Sosua | Costa Dorada | Puerto Plata | Playa Dorada