Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Kenya

Topp » Kenya

Kenya

Opplev Kenya, populært kalt Afrikas Juvel

Kenya ligger i øst-Afrika og er et av kontinentets største økonomiske makter. Til tross for at landets utvikling stadig skyter fart, er fremdeles mange regioner så og si urørte, og selv om turismen blomstrer er det mange avsidesliggende steder der de lokale knapt har sett en vestlig turist før. Kenyanere er vennlige, gjestfrie og nysgjerrige. Dette, sammen med uslåelige safarimuligheter, milevis med strender og fantastisk kultur forsvarer landets tittel som 'Afrikas Juvel'.

Kenya er for de fleste synonymt med safari, og blant annet vakre Masai Mara nevnes i den forbindelse. Et fantastisk viltreservat med et mangfold av dyr. Profesjonelle safariarrangører med lang erfaring gjør Kenya til et førstevalg for mange når de skal på sin første safari.

Landets lange og fargerike kultur gjør det til et yndet reisemål for mange. I tillegg kan Kenya skimte med spennende markeder, eksotisk mat og god shopping. Håndtverk av tre, kurver, saronger, lær og musikk er spennende ting å kjøpe med hjem.

Les mer om safari i Masai Mara.


Masai Mara

Førsteklasses safariopplevelser i Masai Mara

Masai Mara er et nasjonalreservat sørvest i Kenya, styrt og befolket av Maasai-folket. Reservatet er et av de mest kjente i Afrika og en velkjent safaridestinasjon. Her er det store muligheter for å se “The Big Five”, i tillegg til en rekke andre dyr som sebra, gaselle, giraff og krokodille. Masai Mara kan også skimte med et meget imponerende fugleliv.

På grunn av sin beliggenhet i høyden er klimaet noe kjøligere enn på de brennhete steppene i lavlandet, og særlig juni-september regnes som høysesong værmessig. Dette er også den perioden med minst nedbør.

Ting å gjøre i Masai Mara:

* Her er det safari som gjelder. Erfarne guider med inngående kjennskap til flora og fauna gjør dette til en opplevelse for livet.
* En ballongferd over steppene i soloppgang er en fantastisk måte å observere dyrene når de er mest aktive.
* Mange velger også å legge et besøk til en av Masai-landsbyene.
* Kjøp gjerne smykker og håndtverk fra lokale landsbyboere

En typisk safari kan være som følger:

Dag 1: Ankomst Nairobi. Så kjører man mot Lake Nakuru nasjonalpark. Game drive og overnatting ved Lake Nakuru.
Dag 2: Tidlig avreise mot Masai Mara med lunsj-stopp på veien. Gamedrive på ettermiddagen i Masai Mara. Overnatting i Masai Mara.
Dag 3: Game drives på morgenen og ettermiddagen i Masai Mara. Overnatting i Masai Mara.
Dag 4: Game drive om morgenen hvis man ønsker dette. Kjøre tilbake til Nairobi. Besøke Karen Blixen museum. Fly videre til stranddestinasjon eller overnatting i Nairobi.

SEND OSS EN FORESPØRSEL OM SAFARI i KENYA: KONTAKT OSS

Serengeti er ypperlig å kombinere med strandopphold på Zanzibar og Seychellene


» Bilder fra Masai Mara

Masai Mara