Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Damnoen Saduak

Topp » Thailand » Sentral-Thailand » Damnoen Saduak
Klikk på bildet for å se neste
  Det flytende markedet i Damnoen Saduak er veldig fargerikt og spennende Neste 

Damnoen Saduak

- Det mest kjente floating market i Thailand

I områdene rundt Bangkok er det et enormt nettverk av kanaler, hvor folk bor, lever, dyrker og handler. Det flytende markedet i Damnoen Saduak, cirka 110 km fra Bangkok og 100 kilomter fra Hua Hin, er det største og mest kjente i Thailand.

Hundrevis av robåter fyller opp kanalene fra tidlig morgen og frem til cirka klokken tolv. Frukt, grønnsaker og annen mat blir solgt fra båtene og det er et yrende og fargesprakenede liv. Dette bør oppleves!

Det arrangeres daglige heldagsturer til Damnoen Saduak både fra Bangkok og Hua Hin. Et tips er å reise dagen før til Damnoen Saduak og overnatte på et hotell. Da er man først ute neste morgen og får oppleve markedet før strømmen av dagsturister ankommer.


» Kart over Damnoen Saduak
Det flytende markedet i Damnoen Saduak er veldig fargerikt og spennende Et offerbord hvor buddhister setter fram drikke, frukt og mat til Buddha De lokale bor ofte langs elven Turister kan få kjøpt mange ulike varer
Man bør være tidlig ute for å få tak i de mest freshe varene En lokal handelsmann på vei for å plukke opp dagens varer til det flytende markedet De lokale i en hyggelig handel Kokosnøtter til salgs!