Gili Meno er den minste og roligste av de 3 berøme Gili øyene

Gili Meno er den minste og roligste av de 3 berøme Gili øyene

Indonesia

Indonesia er et av verdens mest befolkede land, og består av over 18.000 øyer, hvorav 6000 fremdeles er ubebodde. De fire sentrale øyene heter Sumatra, Java, Bali og Lombok. Øya Java med hovedstaden Jakarta huser hoveddelen av befolkningen.

Indoensia byr på eksotisk luksus til meget lav pris

Landets historie går over 4000 år tilbake, og i gjennom tidene har både portugisere, nederlendere, briter og japanere regjert. Landet fikk sin selvstendighet i 1945, og er i dag en demokratisk republikk.

Indonesia har to sesonger; tørr sesong og regnsesong. De ulike øyene har variasjoner, men april-oktober er i hovedsak de tørre månedene. Landet kan allikevel fint besøkes året rundt.

Indonesia har hele 167 aktive vulkaner, og en av de mest kjente er Mt. Batur på Bali. En dagstur dit gir spektakulære fotomuligheter.

Med så mange øyer kan landet skimte med tusenvis av øde strender, også på turistøyene. På Bali kan man finne sin egen drømmestrand med turkisblått vann og silkemyk hvit sand.

Med noen av verdens største regnskoger, hvorav store deler av de er urørte, følger også et yrende dyreliv, der det lever blant annet ville orangutanger, tigre og neshorn. Under havoverflaten finnes fisker i alle regnbuens farger. Indonesia er derfor et populært reisemål for dykkere. Er man glad i vannsport, er surfing en populær aktivitet. På Lombok og østkysten av Bali er det flotte surfebølger.

Indonesia er fremdeles et av verdens rimeligste land å feriere i, og man får for eksempel en lunsj fra 10-15 kr per person. Med inspirasjon både fra det malaysiske og kinesiske kjøkken, går man aldri lei, og kan prøve nye spennende matretter hver dag under ferien.

Søk etter reiser til Indonesia

Fly + Hotell

Lovina ★★★ 7n 13 295,-
Pantai Kuta ★★★★ 7n 13 495,-
Ubud ★★★ 7n 13 695,-
Denpasar ★★★ 7n 13 695,-
Labuhan Jimbaran ★★★ 13n 15 182,-
Canggu ★★★★ 13n 16 007,-
Nusa Dua ★★★★★ 7n 16 395,-
Candi Dasa ★★★★ 6n 17 382,-
Bali ★★★★ 14n 18 395,-

Søk etter reiser til Indonesia

Kart

Indonesia

Reisemål i Indonesia

Andre reisemål i Syden og storbyer i Europa