Doha

Doha har blitt en moderne og livlig by og det er lett å sammenligne den med Dubai, men i en litt mindre skala. Kjøpesentrene i Doha er av ypperste klasse og utvalget av restauranter er godt.De

– Nydelige strender, variert shopping og direkterute fra Oslo til Doha

Doha har blitt en moderne og livlig by og det er lett å sammeligne den med Dubai, men i en litt mindre skala. Byggeaktiviteten har vært kolossal det siste tiåret og mange kjente hoteller har funnet sin naturlige plass i byen langs de fine strendene.

Kjøpesentrene i Doha er av ypperste klasse. Det er mye fokus på gull, klær og elektronikk, men de fleste finner nok det de er ute etter. De mest kjente stedene å handle er City Centre Doha, Villagio Mall og Landmark Shopping Mall. Utvalget av restauranter er godt og mange av hotellene har ansatt anerkjente kokker til å lage fantastisk mat.

På grunn av direkterutene fra Oslo til Doha med Qatar Airways så er byen blitt en mer populær destinasjon å reise til. Spesielt bør det legges inn en stopover på veien fra eller til Thailand, Seychellene, Maldivene, etc.

Tips på aktiviteter man kan gjøre i Doha:

* Ørkensafari

* Elvecruise

* Doha Golf Club

* Falcon Souq og Gold Souq

* Museum of Islamic Art

* Katara Cultural Village

Les mer om Qatar

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Doha
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 22°C 13°C 21°C
Feb 23°C 14°C 20°C
Mar 27°C 17°C 22°C
Apr 32°C 21°C 25°C
Mai 38°C 25°C 29°C
Jun 41°C 28°C 31°C
Jul 42°C 29°C 34°C
Aug 41°C 29°C 34°C
Sep 39°C 26°C 34°C
Okt 35°C 23°C 32°C
Nov 30°C 20°C 28°C
Des 24°C 15°C 24°C
Prognose for Doha